Картка для дитини та батьків: вибираємо оптимальну банківську картку для родини

Переглядів: 938

25 квітня 2023 12:55

Картка для дитини та батьків: вибираємо оптимальну банківську картку для родини фото

За словами експертів Райффайзен Банку, у лінійці платіжних засобів банку знайдеться ідеальна картка для кожного члена родини, що звільнятиме його потреби на 100%. Ми вирішили перевірити, чи це так насправді та ознайомитися з лінійкою продуктів Райф-банку детальніше. Розпочнемо.

Персональна дитяча картка

Одразу зазначимо: банківська картка для дитини - це дійсно персональна картка, видана на ім’я малечі, якій вже виповнилося 6 років. Видають таку картку за заявою одного з батьків, котрий подає заявку до банку онлайн та пред’являє власні документи. На посвідчення особи дитини потрібно надати свідоцтво про народження та ІПН, якщо дитині від 6 до 14 років. У віці 14-18 років підліток вже пред’являє власну ID-картку та звертається за іменним пластиком до банку особисто, разом з тим із батьків, хто подав заяву на видачу картки.

Дитяча картка має обмежений функціонал, проте цього достатньо, аби дитина навчилася самостійно розпоряджатися грошима: здійснювати оплату онлайн, оплачувати мобільний та інтернет, переказувати гроші, знімати кеш через банкомат та поповнювати картку готівкою за допомогою терміналу. У глобальному сенсі персональна дитяча картка має навчити дитину планувати бюджет, раціонально витрачати кошти та стати фінансово компетентною.

Зарплатна картка для батьків

Банківські карти для виплат, що видають громадянам України по досягненню 18 років, мають значно ширший функціонал та надають більше можливостей власнику. Здебільшого, повнолітні мають банківську картку, на яку отримують офіційну заробітну плату. Як зарплатну можна використовувати будь-яку дебетову гривневу картку, тож Райф-банк пропонує клієнтам на вибір декілька варіантів.

Зокрема, як зарплатну можна використовувати картку типу Visa Reward, що має вигідні умови обслуговування: відсутність комісії та плати за відкриття рахунку. У якості зарплатної можна оформити й популярну дисконтну картку Fishka, яка надає безпрецедентні знижки на пальне на АЗС ОККО, а також допомагає накопичити бали за покупки та витратити їх у мережі партнерських магазинів, яких понад 2 тисячі.

Visa Gold для вигідних покупок

Як зарплатну або для соціальних виплат чи особистого користування можна оформити золоту картку, що надає власникові більше привілеїв, переваг та вигідних цін. Так, райфкартка Visa Gold має вигідні умови обслуговування: більшість транзакцій відбуваються без комісій, не потрібно платити за зняття готівки та поповнення картки. І найцікавіше: банк повертає частину витрачених з картки грошей.

За умовами використання Gold-картки її власник отримує 1% кешбеку за витрати у категоріях одяг, взуття, побутова техніка, за оплату рахунків у ресторанах та кафе. Як бачимо, Райффайзен Банк дійсно має великий вибір карток, які допоможуть задовольнити потреби кожного клієнта, в тому числі родини з дітьми.




Схожі новини: