Український бренд Клуб 4 Лапи

Переглядів: 843

18 квітня 2023 06:39

Український бренд Клуб 4 Лапи фото

Всі ми знаємо, що необхідно харчуватися якісною їжею. А щодо наших хатніх тварин? Здорове харчування їм також необхідне для того, щоб мати не тільки гарний вигляд, а й залишатися енергійними на довгі роки. 

Компанія Клуб 4 Лапи з 2004 року виробляє унікальні раціони харчування для тварин, які  задовольняють усі потреби. Цей український бренд, створений з любові та повагою до наши  х чотирилапих друзів, розробляє продукцію з урахуванням особливостей організму тварин, щоб кожен власник знайшов для домашнього улюбленця все, що йому необхідне. Продукція компанії повністю відповідає найвищим стандартам якості і безпеки для тварин. Розробники використовують якісні та безпечні продукти, щоб чотирилапі були забезпечені всіма необхідними поживними речовинами та мікроелементами.

Піклування про домашніх улюбленців 24/7

Клуб 4 Лапи працює над тим, щоб кожен власник домашнього пухнастика знайшов все необхідне для свого підопічного. Компанія являється частим спонсором змагань. Їх корми преміум-класу обирають професійні заводники, власники ветеринарних клінік та розплідників. Корм для тварин Клуб 4 Лапи від українського бренду club4paws.ua поділяються на вологі та сухі раціони, а також снекову групу, які представлені в  інтернет-магазині Club 4 Paws.

Якісний корм має безліч переваг:

1. Забезпечує правильний баланс поживних речовин, необхідних для здорового зростання та розвитку тварини.

2. Сприяє підтримці здоров'я та гарному самопочуттю.

3. Підвищує імунітет.

4. Допомагає зберегти красиву та блискучу шерсть, а також здорову шкіру.

6. Зменшує ризик розвитку алергії.

7. Збільшує енергію та активність.

8. Забезпечує оптимальне зростання та розвиток організму.

9. Є економічним у використанні, оскільки включає необхідну порцію поживних речовин.

Різноманітність смаків та широкий асортимент раціону, представленого компанією Клуб 4 Лапи, покривають усі харчові потреби хатніх тварин. На першому місці у складі кожного корму – м'ясні інгредієнти. Жирні кислоти Омега 3 + Омега 6 мають позитивний вплив на шкіру та допомагають підтримувати нормальну імунну відповідь. Формула Integramix, що складається з сушених томатів, імбиру, глоду і бананів, сприяє хорошому самопочуттю тварин.

Найкращі умови для чотирилапих друзів

Клуб 4 Лапи – це не тільки магазин для тварин, а й спільнота людей, які люблять своїх домашніх улюбленців і бережуть їх здоров'я та щастя. Вони дійсно допомагають власникам знайти відповіді на питання щодо догляду та годування тварин. Кожен може звернутися до онлайн-ветеринара, а кваліфіковані менеджери допоможуть підібрати необхідний раціон харчування тварини, а також нададуть корисні поради у цій галузі.

 Домашні улюбленці - це важливі члени родини. Тому, годуючи їх якісною, смачною та корисною їжею, вони стануть ще щасливішими і здоровішими.  А ми можемо пишатися тим, що робимо їх життя комфортним.




Схожі новини: