Сучасна стоматологія у Львові

Переглядів: 731

28 лютого 2023 06:07

Сучасна стоматологія у Львові фото

Запорука красивої посмішки-це регулярне відвідування стоматологічного кабінету. На жаль, більшість людей не поспішають, запускають ситуацію, що призводить до серйозних проблем. Виникає необхідність в складному і тривалому лікуванні, щоб зберегти зуб. Стоматологія у Львові – це команда висококваліфікованих фахівців, що володіють величезним досвідом. Вони володіють усіма передовими технологіями, застосовують якісні матеріали, що дозволяє їм домагатися відмінного результату.

Всі послуги в стоматології Draganchuk

Перелік послуг, що надаються в клініці досить великий:

  • пломбування;
  • лікування пародонтиту;
  • зубна імплантація;
  • хірургія;
  • відновлення прикусу;
  • профілактичні процедури.

З кожним пацієнтом ведеться індивідуальна робота. Лікар проводить огляд, призначає діагностичні процедури, складає детальний план лікування.

Стоматологія виділяється передовим оснащенням. Присутнє обладнання не тільки для проведення ефективного лікування і протезування, але і для діагностики. Всі дослідження проводяться відразу в клініці і готові протягом декількох хвилин.

Зубна імплантація

Сучасні методи лікування дозволяють відновлювати навіть сильно зруйновані зуби. Однак в ряді ситуацій лікарі безсилі, доводиться проводити хірургічне втручання. Після видалення виникає необхідність у відновленні зубного ряду. Для цього задіюється один з методів протезування:

  • одноетапна;
  • двоетапна;
  • з нарощуванням кістки;
  • одномоментна.

Підбирається оптимальний спосіб тільки після діагностики. Протезування повністю безболісна процедура. Проводиться за кілька відвідувань стоматологічного кабінету.

Як записатися на лікування

Багато хто боїться відвідувати стоматологічний кабінет, тоді вважають, що лікування досить хворобливе і створює величезний дискомфорт. Насправді зараз застосовується передова анестезія. Вона демонструє високу ефективність, навіть складні процедури проходять без больових відчуттів і будь-якого дискомфорту.

Щоб отримати якісне та ефективне лікування, записуйтеся на прийом в клініку Draganchuk. Зробити це можна на сайті або зателефонувавши по телефону. Стоматологія працює щодня, можна розраховувати на оперативну кваліфіковану допомогу. Досвідчені лікарі проведуть якісне та ефективне лікування. Ціни на послуги гранично доступні. Детальну інформацію надасть фахівець тільки після огляду та узгодження процедур з пацієнтом.




Схожі новини: