OnePlus Ace 2 встановив рекорд продажу серед усіх Android-смартфонів

Переглядів: 718

17 лютого 2023 06:00

OnePlus Ace 2 встановив рекорд продажу серед усіх Android-смартфонів фото

Представлений минулого тижня в Китаї смартфон OnePlus Ace 2 (він же OnePlus 11R) виявився надзвичайно популярним у себе на батьківщині.

Настільки, що виробник говорить про рекорд продажів за перший день серед усіх Android-смартфонів. Крім того, стало відомо про термін підтримки цієї моделі.

В офіційній заяві OnePlus говориться, що OnePlus Ace 2 був розпроданий на майданчиках JD.com і VMall лише за 37 хвилин, встановивши рекорд серед усіх Android-смартфонів із продажу за перший день. Щоправда, не зовсім ясно, що саме мається на увазі під рекордом — кількість проданих пристроїв або час, за який вони були продані, а може, щось ще.

Втім, великий ажіотаж навколо цієї моделі цілком очікуваний — при ціні трохи більше $400 компанія пропонує ідентичний флагманському OnePlus 11 дизайн, AMOLED-екран з динамічною частотою оновлення до 120 Гц, процесор Snapdragon 8+ Gen 1, оперативну пам'ять LPDDR500, акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою 100-ватного заряджання і камеру на 50 Мп (IMX890) з оптичною стабілізацією, як у тому ж OnePlus 11.

Служба підтримки OnePlus також підтвердила, що OnePlus 11R — глобальна версія OnePlus Ace 2 — отримає чотири великі оновлення Android та 5 років патчів безпеки, як і дорожчий OnePlus 11. Отже, обидва смартфони будуть у перспективі оновлені до Android 17.




Схожі новини: