Особливості та переваги оренди автовишки

Переглядів: 693

8 лютого 2023 06:13

Особливості та переваги оренди автовишки фото

Необхідність використання автовишки часто виникає у комунальних підприємств, рекламних агентств. Також скористатися цією спецтехнікою потрібно компаніям, які пропонують послуги обслуговування будівель, електромереж. Для різних цілей необхідно різне обладнання, але навіть одну одиницю техніки закупити досить проблематично, особливо для нової чи невеликої компанії, яка не має у своєму розпорядженні великого бюджету. Тому великим попитом користуються послуги автовишки. Це рішення відкриває безліч нових можливостей для користувачів. Орендар отримує готову до використання спецтехніку, оптимізуючи власні витрати.

Коли є актуальними послуги оренди автовишки?

Необхідність отримати техніку в тимчасове користування виникає при проведенні наступних видів робіт:

  •   ремонт або обслуговування фасадів будівель – для відновлення стінових конструкцій потрібно скористатися послугою оренди автовишки;
  •   обрізка дерев – спилювання сухих або хворих гілок, формування крони рослин, попередження пошкоджень ліній електропередач;
  •   встановлення рекламних конструкцій – монтаж щитів і банерів, заміна наклейок на їх поверхнях;
  •   очищення дахів – у зимовий період організації з благоустрою зобов'язані забезпечувати видалення снігових мас, льоду та бурульок з покрівельних систем;
  •   обслуговування електроліній − відновлення цілісності ЛЕП, проведення ремонтних робіт.

Існують й інші випадки, коли маневрений автокран стане у нагоді.

Переваги оформлення оренди спецтехніки

Дозволити собі купити власну автовишку можуть далеко не всі компанії. Альтернативою дорогого придбання стане оренда. Ціна послуг у цьому випадку буде невисокою. Основні плюси отримання такої машини напрокат:

  •   Істотна економія. Вам не доведеться вилучати обігові кошти, щоб сформувати власний парк спецтехніки.
  •   Можливість вибору відповідної моделі. При покупці автовишки вибір зазвичай робиться на користь універсальної моделі. Якщо ви орендуєте спецмашину, то можете отримати рішення з урахуванням особливостей замовлення, майданчика проведення робіт.
  •   Відсутність прив'язки до часу. Автомобільний гідравлічний витяг можна орендувати як на кілька годин, так і на більш тривалий термін.

Крім того, ціна послуги оренди автовишки включає оплату роботи водія і спеціаліста, керуючого спецтехнікою. Вам не доведеться шукати майстра у своєму штаті.




Схожі новини: