Аптос – процедура з використанням біониток

Переглядів: 923

31 січня 2023 18:36

Аптос – процедура з використанням біониток фото

Жінки дуже чутливо відносяться до власної зовнішності. Саме з нею вони пов’язують свій успіх на трудовому фронті та в особистому житті. Щоб виглядати молодо та ефектно доводиться скуповувати чисельні засоби для догляду за тілом та обличчям і, періодично відвідувати кабінет косметолога.

Як повернути швидкоплинну молодість чи хоча б відстрочити невблаганну та руйнівну дію безжального часу? Армування біонитками Aptos – революційна методика, яка дозволяє підтягнути опущені тканини й омолодити шкіру. Полімолочна кислота у складі матеріалу позитивно впливає на процес вироблення колагену та значно сповільнює старіння. Після армування, ефект проявляється майже миттєво. З часом він підсилюється, зберігаючись на термін до 24 місяців. Шкіра стає пружною та підтягнутою.

Наскільки є болючими маніпуляції косметолога? Процес проходить за доволі комфортних умов, адже спеціаліст, перш ніж ввести біонитки, застосовує анестетик, наприклад, Ультракаїн. Після завершення маніпуляцій, сліди від проколу стають малопомітними. Шкіра не потребує тривалої реабілітації. Вона швидко приходить до норми. Для цього зазвичай достатньо декількох днів.

Для чого використовують біонитки і, які вони бувають

Армування Aptos принесе чимало користі при наявності:

  • нависання брів чи атрофії підшкірних тканин;
  • асиметрії або деформації обличчя;
  • в’ялості шкіри чи нерівного рельєфу;
  • другого підборіддя або ж вікових змін шиї.

Нитки, що використовуються в процесі, є цілком безпечними. Це може бути синтетичний шовний матеріал або біосумісні елементи. Перший знайшов своє застосування в хірургії більш як 50 років тому. Він не викликає алергічних реакцій і гарно сприймається організмом. Нитки ж, що розсмоктуються, складаються з полімолочної кислоти, яка поступово виділяється з матеріалу аж доки він повністю не розчиниться, втім, лише сприяючи закріпленню отриманого ефекту.

Чи варто підготуватися до армування біонитками? В цьому немає нагальної потреби, проте десь за 7 днів до відвідування кабінету косметолога варто призупинити приймання антиагрегантів, наприклад, аспірину та біодобавок, які впливають на процес згортання крові. Перш ніж відмовитись від використання препарату, що призначений за медичними показаннями, слід обов’язково порадитись із лікарем, щоб визначити чи можливо це на конкретному етапі терапії та, якими будуть наслідки.




Схожі новини: