Набір кухонних ножів GROSSMAN Alaska - білосніжно гострий та дійсно корисний

Переглядів: 1813

21 січня 2023 06:26

Набір кухонних ножів GROSSMAN Alaska - білосніжно гострий та дійсно корисний фото
  • Вам подобається білий колір?

  • Ви вважаєте, що цей білий... Ні, не білий! Цей білосніжний колір підійде до інтер'єру вашої кухні?

Тоді вам нема чого роздумувати, сміливо купуйте набір кухонних ножів GROSSMAN Alaska. Він стане справжньою окрасою вашої кухні.

Набір недаремно отримав свою назву. Підставка для ножів немов вирізана із цільного шматка білого полярного снігу. І ось у цей кучугур встромляються сталеві бурульки-ножі з білими ж рукоятками!

Дійсно, якщо ви любите біле, цього опису цілком може бути достатньо. У всьому іншому ви можете не турбуватися.

Ну а якщо вам потрібні подробиці, то вони будуть нижче.

Для чого потрібен цей набір кухонних ножів?

Безперечно, існують речі, в яких головним змістом є їхній зовнішній образ. Речі – дизайнерські концепти. GROSSMAN Alaska теж можна вважати таким чисто дизайнерським продуктом. Дуже вже впливає на сприйняття цього набору кухонних ножів його дизайн. Не зовсім зрозуміло, як авторам це вдалося, але від цього білого кольору справді віє якоюсь свіжістю та прохолодою.

Але тут ви скажете нам: “Але ж набір кухонних ножів – це не просто прикраса! Він має приносити користь на кухні!”

І ми відповімо, що ви маєте рацію. Кухонні ножі – одні з найважливіших предметів кухонного начиння. Хороший кухонний ніж здатний значно полегшити приготування будь-якої страви. Тоді як ніж негідний перетворить навіть приготування найпростішого салату на справжні тортури.

То що ми можемо сказати щодо практичної корисності набору GROSSMAN Alaska? Давайте розглянемо, що за ножі до нього входять (перелікуємо ножі у порядку як на фото):

  • Шеф-ніж. Кухарський ніж з великим широким клинком. Саме такими ножами працює більшість кухарів-професіоналів. Таким ножем ріжуть овочі, зелень, м'ясо, рибу та багато інших продуктів. Якщо ви почали готувати по-серйозному, вам потрібен саме такий ніж.

  • Сантоку. Японський універсальний ніж, яким однаково зручно і різати та рубати. Особливо добре працює по зелені, овочах та морепродуктах.

  • Ніж для нарізання м'яса. Довгий клинок цього ножа легко і чисто зрізає м'ясо з кістки. Крім того, цим ножем зручно різати щось велике, наприклад, великі кавуни, дині або навіть торти.

  • Універсальний ніж. Добре всім знайомий кухонний ніж. З його допомогою можна приготувати бутерброд, нарізати ковбасу або, наприклад, розрізати пакунок. Він – ваш гострий помічник на всі випадки кухонного життя.

  • Ніж для очищення овочів. Цим маленьким ножем дійсно дуже зручно чистити картоплю або очищати від шкірки яблука та апельсини. Головна перевага цього ножа – легкість та маневреність. Відмінний вибір для будь-якої тонкої та акуратної роботи. 

Як бачите, набір дійсно здатний допомогти вам впоратися з різними завданнями. У ньому, в принципі, немає нічого зайвого. Більш спеціалізовані ножі типу сирного або хлібного можна докупити окремо.

Цікаво, що навіть ножам, що ви купили окремо, знайдеться місце в універсальній підставці набору GROSSMAN Alaska. Зверніть увагу, що підставка є не дерев'яним блоком з прорізами, а своєрідною контейнером, наповненим гнучкими пластиковими стрижнями, що плотно охоплюють лезо кожного ножа, незалежно від його форми.

Іншими словами, набір ножів GROSSMAN Alaska розрахований для використання на домашній кухні, де він принесе максимум користі. Та й окрасою інтер'єру він стане цілком гідним. Якщо погодитися із твердженням, що навіть такі речі як краса та корисність коштують грошей, ціна за цей кухонний набір виходить цілком доречною. Своїх грошей він точно вартий.




Схожі новини: