Названо моделі кращих автомобілів для українських доріг у 2022 році

Переглядів: 1889

29 грудня 2022 06:16

 Названо моделі кращих автомобілів для українських доріг у 2022 році  фото

Про українські дороги треба говорити з гумором. Не кожна машина витримає випробування такими трасами. Хто ж найкращий у цьому плані?

Критерії вибору

 
При складанні рейтингу враховувалися такі фактори:
  • Дорожній просвіт визначає максимальну безпечну глибину ями.
  • Адаптованість до кліматичних умов.
  • Надійність збірки.
  • Комфортність їзди, зокрема шумоізоляція.
  • Найменший ступінь дефектності.
В результаті утворилася стійка серія автівок, визнаних королями доріг:
  • Skoda
  • Volkswagen
  • Renault
  • Toyota.

Рейтинг найкращих

Переходимо до суті питання. Приємно, що до списку потрапили автомобілі, які здобули значний прогрес у дизайнерському відношенні.

Skoda Octavia

Його переваги – надійність, великий салон та ємний багажник. З останніми поколіннями він отримав нові опції із фірмовими технологіями Volkswagen, адже німці тісно влили чеську компанію у власну структуру. Сумніватися в автомобілі не доводиться.

Volkswagen

Продовжуючи тему німецького автогіганта, поговоримо про його власні розробки. Тут рівних немає Polo та Amarok. Перша – бюджетна та з меншим кліренсом. За комфортом вони приблизно рівні, якість складання також не викликає побоювань. Друга дорожча, з вищим дорожнім просвітом і навіть із деякими особливостями позашляховика. Плюс автівки комплектують додатковим функціоналом вітчизняних реалій. На наших дорогах вони почуваються як королі. Періодично регіональний дилер влаштовує акції, розпродаж модельного ряду.

Renault

У рейтингу представлений двома моделями: Duster та Logan. Вже в базових комплектаціях машина оснащена кондиціонером, круїз-контролем та обігрівом скла. Таких опцій не вистачає початковим версіям навіть дорогих автомобілів, як видно з прикладу Kia Sportage, про який ми неодноразово писали. Обидві моделі досить давно знаходяться на ринку і поступово готуються до рестайлінгу. У світлі обмежень на вихлопи ДВЗ ці машини можуть стати електричними.

Toyota

Щодо сегменту позашляховиків, то автомобілі з повним приводом часто незамінні там, де дороги відсутні або зникають навесні, коли асфальт йде разом зі снігом та брудом. На цьому фоні виділяється ще один учасник багатьох рейтингів порталу Toyota Land Cruiser. Сам позашляховик дорогий. Не менш дорогими є додаткове спорядження та обслуговування. Але така ціна виправдана високою надійністю та продуманістю у компонуванні салону.



Схожі новини: