Які серіали дивитись у грудні-2022

Переглядів: 2719

17 грудня 2022 09:33

Які серіали дивитись у грудні-2022 фото

Грудень видався багатим на прем’єри фільмів і серіалів. Якщо ви вже готуєтесь до святкових вихідних, то вам вже потрібно підбирати свій список серіалів грудня 2022. ПроШоКіно зібрали підбірку цікавих серіалі, які виходять у грудні 2022.

“Три сосни”

“Три сосни” – цікавий детективний серіал з Альфредом Моліною у головній ролі. Багатосерійка заснована на серії романів Луїзи Пенні. Інспектор Ганаш бачить те, чого не бачать інші: міфічне, зло у звичному житті. Розслідуючи серію вбивств у Трьох Соснах він виявляє таємниці і стикається з власними привидами.

“Емілі в Парижі”

Емілі залишилась у Парижі. Судячи з того, що показано у трейлері, вона працює у двох компаніях, спілкується з Габріелем і продовжує приміряти цікаві образи.

“Відьмак: Кровне походження”

Події відбуваються за 1200 років до Геральта, Цирі і Єнніфер. Сюжет покаже наслідки катаклізму Кон’юнкції Сфер, які поєднали світи чудовиськ, людей і ельфів. Все це призвело до створення відьмаків. Головну роль зіграє Мішель Єо.

“Скарб нації”

Це вже продовження відомої кінофраншизи 2004-2007 року з Ніколасом Кейджем. Шукач пригод Джесс разом із командою вирушає на пошуки втраченого скарбу, щоби дізнатися таємницю своєї сім’ї. Головну роль зіграла Лізетт Алексіс.

“Джордж і Теммі”

Історія співаків у стилі кантрі, Джорджа Джонса та Теммі Вайнетт. Шоу покаже їхнє спільне життя та творчість, яка пережила їхній шлюб. Головні ролі зіграли Майкл Шеннон та Джессіка Честейн.




Схожі новини: