iPhone 11 Pro: купувати чи ні

Переглядів: 1057

24 листопада 2022 06:03

iPhone 11 Pro: купувати чи ні фото

Компанія Apple випускає дійсно дуже якісні смартфони. Пристрої працюють роками, вони актуальні, оскільки оновлюються. Тож немає ніякої потреби кожного року купляти новий гаджет, який тільки нещодавно вийшов. Якщо хтось хоче хоч трохи заощадити, то можна подумати про те, щоб придбати телефон iPhone 11 Pro  https://bigmag.ua/ua/sub-iphone/sub-iphone-11-pro/. Він якісний, практичний, відповідає сучасним стандартам та має декілька характеристик, які більше ніде не знайти.

Про переваги iPhone 11 Pro 

Перше, що потрібно виокремити – це міцність. Пристрій існує не тільки на українському, а й на всесвітньому ринку вже більше двох років. Тож можна спиратися на відгуки тих людей, які користуються або користувалися саме такою версією. Багато хто каже, що при звичайній експлуатації, декількох падіннях та ударах телефон в принципі не втрачає своєї привабливості. Не страждають й технічні характеристики, які заклав безпосередньо виробник в цю модель. Авжеж, не потрібно спеціально кидати гаджет на бетон. Каміння або якось ще над ним знущатися. Гаджет на це не розрахований, але цілком він доволі добре захищений від механічних пошкоджень, що великий плюс. \

Виглядає iPhone 11 Pro дійсно доволі витончено, але слід зазначити, що в нього дуже міцний корпус. Взагалі це рідкість, тому потрібно радіти, що виробник так постарався та використав зносостійкі матеріали. Вони не постраждають навіть від корозії через спеціальну обробку, але краще тримати гаджет подалі від води. Авжеж, він захищений від пилу та рідини, проте все одно. Телефон може впасти на глибину до 4 метрів на 30 хвилин. Після цього його потрібно повноцінно висушити. Але важливо, щоб на той момент у гаджета не було ніяких пошкоджень на корпусі. Наприклад, якщо рама тріснута, то тоді в середину може потрапити вода й не факт, що технічно гаджет буде функціонувати як раніше. Щоб такого не сталося рекомендується використовувати спеціальний захисний чохол.

Акумулятор в моделі iPhone 11 Pro дійсно доволі хороший. Телефон може при постійному використанні тримати заряд упродовж всього дня та навіть більше, оскільки виробник додав гарний процесор та зробив так, щоб гаджет мінімально використовував енергію для своєї праці. Якщо раніше люди жалілися на те, що у всіх Айфонів доволі слабкий акумулятор, то як раз лінійка Айфон 11 стала тою, кому вдалося розвінчати ці стереотипи. В нових моделях батарея ще автономніша, але заплатили за них потрібно буде значно більше.

В iPhone 11 Pro   виробник поліпшив камеру. Завдяки цьому якість зйомки відео та фото стала в декілька разів краще. Тепер можна використовувати гаджет навіть для того, щоб безпосередньо створювати професійний контент. Для ведення соціальних мереж модель підходить просто ідеально. Гаджет створює максимально якісні відеоролики, фото. Якщо необхідно, то їх можна буде навіть обробити або змонтувати автоматично. Використовуючи для цього штучний інтелект. Завдяки цьому виглядатиме контент якнайкраще й не потрібно буде самостійно витрачати на це купу вільного часу.




Схожі новини: