Чому варто обирати рушники і як правильно це зробити

Переглядів: 1319

16 листопада 2022 07:25

Чому варто обирати рушники і як правильно це зробити фото

Махрові рушники — це красивий текстиль, який виконує кілька практичних і естетичних функцій у домі. Вони можуть підняти ванну кімнату, створити більш привабливий дім або використовувати їх багаторазово, коли ви вирішите, що настав час їх замінити. Рушники також є ідеальним подарунком для друзів або коханих, які щойно переїхали. Виріб можна виготовити уже в готовому вигляді, або ж пошити самостійно, канву купити, або ж інший матеріал можна в інтернет-магазина. Наразі саме онлайн найбільший вибір тканин на будь-який смак та бюджет.

На що слід звернути увагу, купуючи пару нових рушників?

Для більшості з нас рушник – це просто рушник, але слід пам’ятати кілька порад, які допоможуть вам купити найкращі рушники для себе. Пам'ятайте, що хороші рушники - це хороша інвестиція. Якщо ви купуєте правильні рушники і ретельно за ними доглядати, ви можете насолоджуватися ними довгі роки.

Ми постаралися зібрати все, що може допомогти вам у покупці рушників. Отже, давайте розберемося, на що слід звернути увагу, купуючи хороші рушники.

Розмір рушника

Насправді розмір рушників може відрізнятися залежно від країни, у якій ви перебуваєте. Наприклад, розмір рушників для обличчя та ванни й душу може відрізнятися залежно від ринку, для якого вони призначені. Смішно, чи не так? Спільним для них є те, що вони поділяються на категорії залежно від сфери використання. Всі наші рушники позначені розміром і сферою використання в магазині, щоб ви могли легко знайти потрібний рушник саме вам.

Рушники для рук і макіяжу

Найменші рушники зазвичай мають розміри 30х30 см або 30х50 см. В основному їх використовують спеціально для макіяжу або у ванній кімнаті, щоб висушити ними руки. Таким чином, це рушники, які використовуються найчастіше, і порада: мати пару додаткових рушників такого розміру вдома, якщо їх потрібно прати частіше. Рушники такого розміру також ідеально підходять для того, щоб взяти їх із собою, коли ви подорожуєте чи йдете в похід. Саме тому, що вони такі маленькі, вони ледь займають місце в сумці і дуже зручні. Їх також чудово мати з собою, коли ви йдете в спортзал, щоб ваші руки та обличчя були сухими.

Рушники для обличчя

Середній розмір рушників найчастіше використовують для обличчя. Зазвичай вони можуть найбільше відрізнятися за розміром. Наприклад, у цій категорії є рушники розміром 46х76см, 50х70см і 50х100см. Вибір правильного розміру залежить від того, для чого ви будете використовувати рушник найчастіше. Вони мають приблизно однакову ширину, але можуть досить сильно відрізнятися по довжині. Для тих із вас, хто хоче використовувати рушник цього розміру лише для того, щоб висушити обличчя, це, звичайно, справа смаку, віддасте перевагу рушнику трохи коротшому чи довшому. Довші рушники можуть бути корисними, якщо використовувати їх як рушники для гоління або гімнастичні рушники.

Під час гоління ви можете використовувати теплі рушники, щоб пом’якшити бороду перед голінням, або холодні рушники, щоб закрити пори та заспокоїти шкіру після гоління. Таким чином, трохи довший рушник, яким достатньо, щоб належним чином обернути обличчя та шию, може бути корисним. Подібно до того, як ви можете взяти менші рушники з собою в спортзал, ви також можете використовувати трохи більший рушник, щоб, наприклад, витерти чисті тренажери або розкласти під собою, коли використовуєте різні інструменти та лави. До речі, м’який рушник з хорошою вбиральністю просто чудовий засіб для витирання поту під час або після важкого тренування.

Рушники для ванни та душу

Розміри рушників для душу та ванни зазвичай 70х140 см. Банні рушники, навпаки, є одними з найбільших рушників з розміром до 100x150 см. Такого розміру можуть бути навіть пляжні рушники.




Схожі новини: