Зимовий відпочинок в Яремче

Переглядів: 1222

15 листопада 2022 06:37

Зимовий відпочинок в Яремче фото

Плануючи відпустку, доводиться розглядати найрізноманітніші курорти. Природно, в пріоритеті вітчизняні курорти. Найбільш привабливо виглядають яремче готелі. Розташовуються вони в найкрасивіших місцях в Івано-Франківській області в передгір'ї Карпат. Тут казкова природа, маса пам'яток і цікавих місць, де можна добре провести час. Поїхати в Яремче можна в будь-який час, потрібно тільки заздалегідь забронювати номер в готелі.

Чому вибирають Яремче

Представлений курорт користується величезною популярністю. Приїжджають туристи з усього світу. Серед переваг можна виділити:

  • шикарна природа;
  • мінеральні Води;
  • багато пам'яток;
  • захоплюючі розваги;
  • широкий вибір готелів;
  • легко дістатися;
  • маса цікавих сувенірів.

Дістатися до курорту не проблема, скрізь присутні якісні дороги і напрямні підказки. Також є автобусні маршрути, ж/д гілка, приватні перевізники. Відповідно, можна досконально продумати проїзд, буквально прорахувати все до хвилини.

Перелік пам'яток дійсно вражає своєю різноманітністю. Обов'язково потрібно відвідати скелі довбуша, але без сторонньої допомоги не обійтися. Вони добре ховаються в лісистій місцевості. Однак витрачений час компенсується неймовірними видами і пейзажами. Маса позитивних емоцій гарантовано.

Які ще пам'ятки є в Яремче

Також тут кілька старовинних церков. Вони виділяються незвичайною архітектурою та інфраструктурою. Сюди регулярно приїжджають віруючі, щоб помолитися перед стародавніми іконами.

Хоча найбільш популярним місцем серед туристів є водоспади. Їх тут кілька і кожен виділяється своїми особливостями. Обов'язково потрібно відвідати водоспад пробій. Особливо ефектно виглядає навесні, коли найчистіша вода спускається по камінню і восени. У цей період водяна гладь яскраво перетворюється за рахунок опадає листя.

Готелів в цьому курорті дійсно багато. Найцікавіше виглядає Апарт-готель"Вершина". У нього відмінна інфраструктура, комфортабельна номери з відмінними видами, безліч цікавих розваг. Ціни гранично доступні, що дозволяє забронювати номер в будь-який момент. Зробити це можна по телефону або на сайті, використовуючи спеціальну для цього форму.

Окремо можна відзначити місцевий базар, де доступні різні сувеніри. Багато з них є справжньою ручною роботою, виготовлені з натуральної деревини. Вибір дійсно величезний, кожен знайде для себе різні цікаві речі, які будуть нагадувати про проведений час на курорті.




Схожі новини: