Як обрати автомагнітолу?

Переглядів: 1640

28 жовтня 2022 05:36

Як обрати автомагнітолу? фото

Автомобіль складно уявити без якісної аудіосистеми. Практично у всіх авто вона присутня, відразу встановлюється на заводі. Однак базові системи часто ламаються, та й функціонал у них обмежений. Багато хто замислюється про придбання нової моделі. Автомагнітоли представлені в досить широкому асортименті. Залишається розібратися, як правильно вибирати такий пристрій, на що звернути увагу.

Ключові характеристики автомагнітол

Якщо вирішили придбати нову акустику в свій автомобіль, тоді обов'язково приділіть увагу наступним характеристикам:

  • розмір;
  • форм-фактор;
  • передня панель;
  • тюнер;
  • потужність;
  • виробник;
  • додатковий функціонал.

Відразу дивимося на бренд. Перевагу віддаємо продукції відомих компаній. Їх пристрої виділяються відмінною якістю, надійністю. Забезпечують відмінний звук.

За типорозміру виділяється два основних варіанти - din і 2 din. Тут вже потрібно враховувати особливості автомобіля. Якщо штатна посадка під систему DIN, то варіантів тут небагато. Однак якщо 2 DIN, то варіантів набагато більше. Можна поекспериментувати, розглянути різні варіанти.

Потужність і дисплей

Ще одним важливим параметром є потужність. Відображається в двох величинах-номінальна і максимальна. Уваги заслуговує саме гранична потужність. Вона визначає, які динаміки можна під'єднати до магнітоли. Стандартним варіантом є 50 Вт. Цього показника цілком достатньо, щоб отримати якісний звук. Природно, на ринку доступні і більш потужні моделі, але вони більш вимогливі до підключення.

Найпомітніша частина системи-це дисплей. Дана частина буває трьох типів:

  • монохромний;
  • двоколірний;
  • багатобарвний.

Кожен варіант виділяється своїми особливостями. Монохромний дисплей є найпростішим. У нього тільки одна інформативна смуга і різні значки. Навпаки, самий функціональний варіант-це багатобарвна панель. Присутні виключно у магнітол 2 din. Виділяється широкими можливостями, істотно спрощує роботу з пристроєм.

Купуємо недорого автомагнітолу

Щоб придбати якісний пристрій, слід відвідати інтернет-магазин Carmedia. Тут доступно безліч різноманітних моделей від провідних виробників. Якість висока, передбачена гарантія. Ціни гранично доступні і залежать від функціональних можливостей обраної моделі. Якщо не знаєте, яку модель замовити, проконсультуйтеся з фахівцями магазину. Вони допоможуть придбати якісне і надійне пристрій для своєї машини за максимально вигідною ціною.




Схожі новини: