ТОП-4 кращих брендів-виробників пилососів

Переглядів: 1915

21 жовтня 2022 07:44

ТОП-4 кращих брендів-виробників пилососів фото

Щоб завоювати покупців, розробники техніки все більше відходять від традиційних рішень та намагаються здивувати новинками. Так, серед лінійок домашніх пилососів з’являється все більше «розумних» пристроїв, які пораються по дому самі. Більш консервативні компанії вигадують нові технології для покращення процесу прибирання. І якщо бренд цінує свою репутацію, то він зберігає високу якість навіть у бюджетних моделях. Кому можна довіряти – розкажемо далі.

Маленькі хатні робітники від Xiaomi

Китайський техногігант пропонує користувачам придбати додому смарт-техніку і позбавити себе щоденної побутової рутини. Якщо вас кидає у жар від одного слова «прибирання», то вам слід неодмінно купити пилосос від бренду Xiaomi, який керується смартфоном. Якщо ранні версії роботів підтримували всього кілька алгоритмів: прибирання приміщення повністю і чищення локальної зони, то можливості сучасних моделей значно розширилися. Їх програмують на прибирання кімнати у певні дні та у конкретний час доби. Крім того, у застосунку доступна функція зонування приміщення, яка створює віртуальні стіни (наприклад, щоб робот не наближався до кімнати дитини або лежанки кота).

Багатофункціональні моделі від Bosch

Німецький концерн Bosch – фірма з виробництва одних із найфункціональніших пилососів. Техніка має безліч можливостей, що впораються з:

  • миттям твердої підлоги;
  • оббивкою м'яких меблів та салону авто;
  • вологим чищенням покриттів різного типу;
  • доглядом за дерев'яними та кам'яними покриттями.

Компанія, яка є однією з найстаріших на ринку, відома увагою до кожної деталі. Прибиральна техніка Bosch визнана кращою за вартісним показником та функціональністю.

Інноваційні розробки компанії Samsung

Південнокорейська компанія входить до ТОП-10 брендів завдяки передовим розробкам у галузі електроніки. Її пилососи відрізняються низкою фірмових технологій:

  • системою Anti-Tangle для захисту фільтра від намотування волосся;
  • функцією CycloneForce для відділення мікрочастинок сміття;
  • HEPA-фільтром для запобігання розповсюдження пилу під час збирання.

Серед інших переваг пилососів від Samsung – низький рівень шуму, місткі мішки для збору пилу, ергоручки, комплекти з різноманітних насадок-щіток та потужна сила всмоктування.

Пилососи з «Аквабоксом» від Thomas

У продукції німецької компанії Thomas є п'ятизірковий сертифікат якості SLG, отриманий за запатентовану систему водяної фільтрації, яка затримує до 99.99% пилу та водночас очищає повітря. Дрібний пил, шерсть тварин та бактерії всмоктуються у контейнер з водою, а після прибирання просто виливаються. Повітря в кімнаті, як і підлога, стає чистим та свіжим. Це ідеальний помічник у домогосподарстві для алергіків та батьків немовлят.




Схожі новини: