4 переваги привозу авто із США?

Переглядів: 1650

20 жовтня 2022 07:35

4 переваги привозу авто із США? фото

Авто з США – це найкраща ілюстрація відомого жарту із соціальних мереж: «Швидко. Якісно. Дешево. Обирайте два». Купити авто з Канади або Сполучених Штатів Америки можна за дуже привабливими цінами (економія величезна) та з гарантіями якості, але доведеться чекати. Розповідаємо детально про головні переваги такої покупки.

Ціни навпіл

Доставка авто з США дозволяє зекономити до 40-50% від вартості аналогічної моделі в Україні. Приміром, «Хюндай Елантра» 2017 року із двигуном на 1,6 літри можна придбати під ключ за 7,5 тисяч доларів при аналогічній вартості на українському ринку 12,5 тисяч у.о. А «Фольцваген Джетта» 2019 року коштуватиме 14,5 тисяч доларів проти 18,9 тисяч доларів в Україні. Не забувайте, що до вартості лота потрібно додавати витрати на доставку та оформлення. Розрахувати митні платежі заздалегідь ви можете через спеціальний калькулятор розмитнення авто.

Величезний вибір

На аукціоні можна знайти фактично будь-яку модель у бюджетному, середньому або преміальному сегменті. Про економ-клас не будемо говорити – якщо додати додаткові витрати на логістику та розмитнення, економія буде незначною. Зазвичай українці привозять надійні автівки середнього класу. Головним чином – американського, європейського та японського автопрому.

Гарантії якості

Перш ніж виставити автомобіль на аукціон, адміністрація (на торгах на кшталт Copart або IAAI організаторами виступають федеральні органи влади) проводять детальну експертизу та готують звіт про технічний стан машини.

Простота оформлення

Після виграшу аукціону вам потрібно викупити лот (сплатити рахунок-інвойс) та організувати його доставку спочатку до морського порту, а потім – в Україну. В Україні на митнці потрібно оформити машину – тільки після цього ви отримаєте українські номери та зможете повноцінно нею користуватись. Це не складно, головне – правильно оформити документи (можна звернутись за допомогою до юристів) та сплатити усі митні платежі.

Значно спростити процес можна, звернувшись до професіоналів – в компанію з доставки американських авто в Україну Car Hunter. Вона вже допомогла тисячам українців стати власниками надійних та якісних машин. Ви можете стати наступним щасливчиком. Окрім відсутності клопоту та необхідності займатись пошуком, викупом, доставкою та оформленням машину, при співробітництві з Car Hunter ви отримаєте ще й фінансовий бонус. Навіть з урахування пакету послуг компанії, покупка машини обійдеться вам дешевше – адже її команда знає, де знайти авто дешевше та на чому можна зекономити.




Схожі новини: