Лотки під запайку від Леонікс – невисокі ціни та широкий вибір

Переглядів: 1947

2 вересня 2022 16:52

Лотки під запайку від Леонікс – невисокі ціни та широкий вибір фото

Лоток під запайку – це тара, у якій максимально зручно зберігати та транспортувати продукти харчування, не переживаючи про їх презентабельний вигляд. Але щоб залишатися ефективним, лоток під запайку повинен бути якісним. А це означає, що тару потрібно купувати у перевіреного виробника. Допомогти у цьому може компанія Леонікс, яка є лідером на ринку контейнерів України. Окрім іншого в асортименті є якісні лотки під запайку.

Найвища якість лотків під запайку від Леонікс

Лотки під запайку виготовляють з якісного пластику – поліпропілену. Цей матеріал міцний та стійкий до впливу вологи. Також поліпропілен нормально реагує на перепад температур. Завдяки високій якості у контейнерах такого типу можна транспортувати різноманітні види продуктів. У асортименті є навіть лотки на декілька відділень. Вони ідеально підійдуть для декількох видів продукції. Наприклад для подачі готового обіду.

Контейнер під запайку прекрасно підходить щоб без проблем довезти їжу від ресторану. Також контейнери можуть використовуватися для волонтерами, воєнними і т.п. Завдяки Леонікс можна придбати якісну продукцію із харчового поліпропілену по доступній ціні.

Якісні лотки під запайку від Леонікс відрізняються наступники характеристиками:

  • Для виготовлення тари використовується високоякісний поліпропілен. Цей матеріал не тільки екологічний, але міцний не дивлячись на відносно тонкі стінки.
  • Тара має малу вагу, тому перевозити її не важко, оскільки навіть велика партія буде не важкою.
  • Лотки під запайку стійкі до впливу тепла та не сильно деформується від механічного впливу. Цього вдалося досягнути за рахунок ребристих стінок.
  • Контейнери прозорі, тому людина яка буде їх використовувати, може без труднощів побачити, що саме знаходиться у контейнері.

На сайті компанії можливо придбати упаковку для різних продуктів. Не тільки для м’яса чи риби. Лотки під запайку можуть використовуватись для пакування фруктів та овочів, напівфабрикатів та готових продуктів.

Завдяки своїм особливостям, лоток дозволяє зберігати продукти в якісному стані до моменту, коли вони можуть бути спожиті. Упаковка після запайки стає герметичною. А готовий продукт можна заморожувати чи прямо в упаковці розігрівати в мікрохвильовій печі. Це можливо, оскільки контейнери можуть витримувати доволі серйозний діапазон температур – від –20 до +125 °C. До того ж тара стійка до впливу солі, кислот та інших компонентів, які входять в склад харчів.

Переваги лотків під запайку

Лотки під запайку дозволяють герметично запакувати продукт, який знаходиться всередині. Завдяки цьому, він буде зберігати свіжість відносно довгий час. Компанія Леонікс пропонує якісні лотки за доступною ціною, що є це однією перевагою продукції. Завдяки невисокій ціні навіть невелика компанія може закупити лотки без особливих наслідків для бюджету.

В каталозі великий вибір лотків різного формату – не тільки під запайку. Асортимент пропонує тару для напоїв, соусів, тарілки, ложки і вставки для лотків. Все це зібрано у зручному каталозі, але якщо виникають якісь питання, завжди можна звернутись до консультантів компанії.




Схожі новини: