Автомобільні запчастини з Європи – як придбати та які переваги мають

Переглядів: 1656

2 вересня 2022 07:45

Автомобільні запчастини з Європи – як придбати та які переваги мають фото

Враховуючи що автомобілі мають неприємну властивість ламатися, щоб не купувати новий транспорт набагато простіше просто придбати нову деталь, та замінити зламану. Після чого автомобіль зможе вірою та правдою прослужити ще багато років. Сьогодні замовити блок управління двигуном чи будь-яку іншу комплектацію доволі просто. Але в Україні знайти потрібні деталі складно, у зв’язку з війною та пов’язаними з нею труднощами. Тому доцільно переглянути альтернативні варіанти того, де можна придбати комплектуючі для вашого авто. І виходом із ситуації можуть стати вживані запчастини з Польщі, які реалізує компанія Carmen.

Чому потрібно купувати автозапчастини на сайті Carmen

Напевно нікому не відкриється «Америка», коли зайде мова про те, що запчастини які потрапляють до України далеко не завжди високої якості, а їх ціни кусаються. Це стосується нових автозапчастин з Китаю. Набагато якіснішими є «рідні» запчастини. Але вони дорогі і дістати їх важко. Щоб зекономити можна обрати альтернативний варіант – вживані запчастини, які зберегли свою роботоздатність але продаються уже за значно меншою ціною.

Привозять їх до нас з Польщі. Це ще одна причина купувати деталі саме у Carmen, оскільки навіть вживані запчастини вищої якості ніж в Україні. Це пов’язано з рівнем технічного обслуговування – в цій європейській країні він значно вищий. До того ж автомобілі експлуатуються менше часу, ніж у нас. Все через кілька років їх відправляють на утилізацію. А цілком нормальні деталі можуть вживатися повторно на автомобілях, які їздять по нашим дорогам.

До того ж зараз як ніколи активна пропаганда безвідходного виробництва, і повторне використання деталей автомобілів також підходить під цю категорію. Вони знімаються з авто, які у Польщі використовуватись не будуть, та передаються в Україну.

  • На сайті представлений зручний каталог, завдяки якому можна без проблем знайти необхідні деталі.
  • Кількість автозапчастин, які знаходяться у продажі постійно зростає, щоб задовольнити потреби покупців.
  • Пошук необхідних автозапчастин в найкоротші терміни.
  • Можливість проконсультуватися зі спеціалістами сервісу для підбору найбільш підходящих автозапчастин. З урахуванням бюджету та інших індивідуальних побажань.

Компанія працює лише з перевіреними постачальниками, тому якість комплектації гарантується.

Як придбати вживані деталі з Польщі в Україні

У Польщі нові та вживані автозапчастини можна придбати значно дешевше ніж в Україні. Особливо, якщо купувати на сайті Carmen. Навіть якщо враховувати вартість доставки, ціна все одно вигідніша. До того ж якість вища.

Щоб придбати деталі, не потрібно вибудовувати якісь надскладні схеми. Достатньо просто перейти на сайт, обрати марку автомобіля, групу та вписати назву деталі, яка вам необхідна. Також можна пошукати через каталог. Якщо і це не допомогло знайти необхідну деталь, можна звернутись до консультанта на сайті, та пошукати уже з його допомогою. На цьому етапі, як правило, вдається досягнути успіху.




Схожі новини: