Яким має бути складаний ніж для міста 3 корисні поради

Переглядів: 2104

10 серпня 2022 07:11

Яким має бути складаний ніж для міста 3 корисні поради фото

У наші дні ножова індустрія сильно розвинена і ножові компанії виробляють ножі під конкретні завдання. Все більше популярності набирають міські або як їх називають EDC ножі (для щоденного носіння). Такі ножі повинні мати специфічні вимоги, поєднувати в собі легкість надійність, якість складання, та ергономічність.

Якщо ви вирішили купити собі складаний ніж для міста, або взагалі в якості допоміжного інструменту, слід звернути увагу на певні параметри, щоб ваш новий ніж прослужив довго, був корисним і не приносив незручності у використанні.

1 Вага ножа

Міський ніж повинен мати невелику вагу, це дуже важливий параметр, оскільки при щоденному носінні вага буде відчуватись і занадто важкий ніж буде приносити дискомфорт. Прийнятною вагою вважатимуться ніж до 150 грам. Більш важкі ножі слід розглядати, якщо ви плануєте носити їх у сумці, або возити в бардачку машини.

2 Клинок ножа

Клинок ножа повинен бути помірною довжиною, як правило, адекватна довжина може бути 7-10 см. Така довжина клинка цілком придатна для виконання і виконає більшість робіт і в той же час ніж з таким клинком не буде занадто громіздким і не лякатиме оточуючих своїм виглядом.

3 Кліпса для носіння

Кишенькова кліпса на якій можна носити ніж на ремені або в кишені або просто в кишені сумки, значно покращує зручність використання ножа. Кліпса на ножі не дасть йому бовтатись у кишені і в той же час не дасть ножу загубитися. Ніж без кліпси буде не зручний в носінні і доведеться використовувати чохол що додає вагу та об'єм що негативно позначається на ергономіці. Тому якщо ви вирішили купити складний ніж вибирайте модель в якій присутня кліпса для носіння.

Це основні рекомендації, які зроблять вибір ножа більш правильним і простим. Такі речі як ціна, дизайн та приналежність до бренду суто індивідуальні. Наприклад, в якості прикладу можна навести ножі від бренду ARMS AREA. Даний бренд український та ножі від цієї компанії відповідають вищевказаним параметрам. І якщо ви хочете купити складаний ніж, зверніть увагу на цей бренд. Купити складні ножі можна у офіційного дилера https://armsarea.com/ або напряму на сайті виробника ARMS AREA також ви можете переглянути каталог і вивчити параметри ножів, переглянути тестування клинків і почитати відгуки клієнтів.




Схожі новини: