Одяг з душею: українські бренди жіночого одягу

Переглядів: 2796

29 червня 2022 19:29

Одяг з душею: українські бренди жіночого одягу фото

Світ жіночої моди — непостійний, адже тут все розвивається дуже стрімко. Нові тенденції, кольори та фасони — спробуй лишень встигнути! Але українські бренди не пасуть задніх, та навіть задають тон всій fashion-індустрії. Вони створюють одяг, популярний далеко за межами України. Якщо ви досі не знаєте про таких виробників — ми вже готові познайомити вас із ними.

Коли українські бренди стали популярними?

Зараз, у 2022 році, одяг від українських виробників носять відомі голівудські зірки, моделі та навіть політики. Вбрання, зроблене в Україні, цінують за стиль, неповторну якість, креативні фасони та принти. Справжній “бум” розвитку українських брендів стався у 2014 році. Саме тоді, після Революції гідності, багато українських жінок перестали казати “я ношу лише італійське”. Натомість вони з гордістю повідомляли, що відтепер обирають вбрання made in Ukraine.

Які українські бренди жіночого одягу підкорили світ?

В нас є багато цікавих та неординарних виробників. Познайомимо вас з трьома із них.

Одяг, натхненний українською армією: Авіація Галичини

Вперше колекції Авіації побачили світ у 2014 році. Це вбрання з характером, яке розповідає про видатних українських діячів, важливі події в історії та культурі. В такому одязі ви будете не лише стильно виглядати, а й зможете виразити власну проукраїнську позицію. В колекціях — куртки, футболки, поло, піжами, дощовики та багато іншого. Втім переглянути все самостійно можна на сайті www.aviatsiyahalychyny.com або у крамницях Львова та Києва.

Бренд від редакторок глянцю — це Sleeper

У 2014 році, редакторки глянцевого видання Катерина Зубарева й Ася Вареца вирішили створити український бренд багатофункціонального одягу для жінок. Так світ побачило вбрання, яке чудово підходило і для дому, і для вулиці. Більшість одягу шиється з натуральних матеріалів. А пакується — завжди в екологічне пакування. Ці переваги оцінили навіть голівудські акторки. Зокрема, Мішель Вільямс.

Поєднання етніки та сучасності в колекціях Bevza

Цей Київський бренд, заснований Світланою Бевзою, існує ще з 2006 року. В основу колекцій лягають етнічні мотиви, вдало вплетені в сучасність. Світлана Бевза досліджує українську національну спадщину, вивчає культурні коди та інтерпретує їх на сучасний лад. Частина одягу виготовляється з переробленого пластику та залишків тканин — так бренд турбується про природу. Купити одяг Bevza можна в інтернет-крамниці bevza.com та в магазині у Києві.

Підтримуйте своє, українське!

 




Схожі новини: