Що таке СБПЧ і навіщо це потрібно?

Переглядів: 1720

20 лютого 2022 16:13

Що таке СБПЧ і навіщо це потрібно? фото

СБПЧ – це система безперервної подачі чорнила для принтера. Це додатковий пристрій для друку. У ньому зберігаються і з нього подається чорнило всередину камери принтера на фотоносій. Пристрій СБПЧ для принтера є аналогом оригінальним картриджам для струменевих принтерів. Складається з кількох ємностей, об'єднаних один з одним в одну систему. Чорнило не перетікає з одного відсіку в інший і не змішується. З кожного контейнера йде окрема трубка, якою і надходить фарба в принтер. Вони відразу потрапляють на фотоносій, як результат отримуємо готове надруковане кольорове зображення чи текст.

Де придбати СБПЧ в Україні?

P.UA — це інтернет магазин техніки, в асортименті якого понад сімдесят варіантів СБПЧ. Системи від Canon, HP, Epson та інші моделі, сумісні з брендами пристроїв – це доступно до вибору на сайті P.UA.

Доставка можлива по всій Україні, навіть у найдальші куточки країни. Здійснюється доставка сервісом Нова Пошта до відділення або кур'єром за адресою. Якщо зробите замовлення до шостої вечора, то посилка вже наступного дня надійде до вашого відділення.

Чи можна використовувати СБПЧ для принтерів МФУ?

Система безперервної подачі чорнила підходить як до простих принтерів для друку, так і до моделей БФП. Основною причиною покупки СБПЧ є ціна на оригінальні картриджі. Безумовно, картриджі від виробника краще у швидкості, якості, безпеці для техніки та терміну використання в принтері. Але купивши набір із 5 або 6 картриджів, можна заплатити суму рівну ціні самого принтера.

Система зарекомендувала себе на ринку, тому що вона не одноразова, економна та повністю замінює картриджі. Порівнюючи СБПЧ з іншим альтернативним варіантом, сумісними картриджами, система безперервної подачі чорнила виграє ціною і простотою у використанні. З інструкцією СБПЧ можна встановити за 15-20 хвилин, а потім насолоджуватися довгим використанням та якісним друком.

Яке чорнило вибрати для СБПЧ?

Від якості використовуваного чорнила залежить термін і стабільність роботи струменевого принтера або БФП. На ринку представлено три види чорнила:

  • водорозчинні;

  • пігментні;

  • сублімаційні.

Почнемо з найбюджетніших — водорозчинних. Водорозчинне чорнило для СБПЧ - це недорогий варіант, який підійде для друку документів вдома або в офісі. Якості від фарби достатньо для друку, якщо не потрібна ідеальна деталізація зображень.

Якщо все ж таки є запит та ідеальну деталізацію, тоді зверніть увагу на пігментне чорнило для СБПЧ. Ціна на них вища, але вони підійдуть для друку на матовій поверхні, виготовлення фотографій та навіть маркетингової продукції.

Сублімаційне чорнило для СБПЧ коштують дорожче з усіх трьох варіантів, але є найстійкішими. Але є один нюанс: підходять лише для пристроїв із технологією п'єзоелектричного друку.

*




Схожі новини: