Відпочинок у Карпатах – завжди свято

Переглядів: 605

8 лютого 2022 10:47

Відпочинок у Карпатах – завжди свято фото

За вікном – останній місяць зими, здається, природа ще не збирається прокидатися від тривалого сну і змінювати свій сірий вигляд. Але це зовсім не привід нудьгувати. Розкішні гірські краєвиди радують око у будь-який сезон року, тому влаштувати собі незабутній відпочинок у Карпатах можна вже найближчими вихідними.

Карпати – щомісяця нові розваги

Кожна пора року в Карпатах – це окремий вид розваг. Зимові свята налаштовують на романтичний лад у приватному маєтку з видом на засніжені гори, лобаті смереки, затишні сільські хатинки. Спробувати свої сили у зимових видах спорту можна на гірськолижному курорті Буковель, де передбачені спеціальні тренувальні траси, підйомники, комфортні готелі для любителів активного відпочинку.

Якщо снігу бракує, ви можете обрати тури Карпатами, які пропонують туристичні походи на гірські масиви, драйвове катання на позашляховиках, фотозйомку серед мальовничих пейзажів, відвідування місць сили, легендарних печер, вражаючих озер, термальних водоймищ, знайомство з побутом гуцулів і їхніми традиціями, звичаями, оригінальними стравами.

З професіональним агентством ви влаштуєте незабутній відпочинок в Карпатах на будь-який вільний період часу – від уїк-енду до декількох тижнів, тут пропонують такі види турів:

  • тур вихідного дня;
  • щоденний тур;
  • тури одного дня;
  • корпоративний візит;
  • індивідуальні екскурсії.

Підібрати тур можна як самостійно, ознайомившись з діючими пропозиціями на сайті, так і за допомогою консультанта, який детальніше розповість про маршрут, пункти відпочинку та особливості пересування. Всі тури передбачають комфортний проїзд, відвідування найособливіших місць курорту, досвідчений супровід гіда та харчування.

Тури вихідного дня в Карпатах

Провести вихідні у горах – це мрія кожної сучасної родини, тому що на природі відбувається повне перезавантаження людини від монотонних міських буднів, природа здатна надихнути, наповнити щастям, любов’ю, розбудити приховані емоції і подарувати піднесений настрій.

Ви можете обрати самостійно тури вихідного дня і відвідати ті місця, які вас зацікавили перш за все – відпочити на озерах або піднятися на одну з дивовижних гірських вершин. Після певного фізичного навантаження ви маєте змогу відпочити у сучасних лазнях, погрітися у теплих чанах з водою, настояною на цілющих травах. Відвідавши хоча б раз українські Карпати, вам захочеться повертатися до них знову і знову!

*




Схожі новини: