Як оформити позику в Інтернеті

Переглядів: 729

4 лютого 2022 12:30

Як оформити позику в Інтернеті фото

Сьогодні, щоб взяти позику на термінові потреби, не потрібно шукати офіс мікрофінансової організації і обговорювати свої грошові проблеми з працівниками МФО. Отримати послугу можна через Інтернет, витративши до 30-40 хвилин. Онлайн-сервіси працюють в автоматичному режимі. Обробкою заявок і переказом грошей позичальникові займається спеціальне програмне забезпечення. Це допомагає уникнути помилок і суб'єктивної оцінки клієнта. З документів потрібен тільки паспорт, зрідка потрібно другий документ для посвідчення особи – водійські права або ІПН. Вивчіть рейтинг МФО і список найактуальніших пропозицій, щоб точно отримати позику на вигідних умовах.

Діяльність всіх МФО контролюється НБУ. Регулятор стежить, щоб компанії працювали з дотриманням законів та інтересів клієнта, а не тільки гналися за прибутком. Максимальна процентна ставка по маловідомим кредитам онлайн не може бути більше 1% в день. Послуги надаються тільки повнолітнім громадянам України в українських гривнях. При отриманні коштів на банківську карту або рахунок, платіжний інструмент повинен бути оформлений на ім'я позичальника. Кредитування здійснюється на підставі договору, де вказані всі умови і параметри видачі та повернення позики.

При виникненні фінансових проблем далеко не кожна людина готова звернутися в МФО. Багато хто не довіряє інтернет-сервісам, бояться шахрайства і обману. Інших лякають великі відсотки і штрафи. Щоб розібратися в особливостях мікрофінансової сфери, буде потрібно чимало часу і сил. Коли терміново потрібні гроші, зробити це в двічі складніше.

Проект zaimitut.com.ua допоможе будь-якому користувачеві знайти вигідний кредит онлайн без перевірки кредитної історії від надійного кредитора в короткий термін. Тут зібрано велику кількість МФО, великих і маловідомих. Про кожну організацію доступна вичерпна інформація, в тому числі про реєстрацію та включення компанії в офіційний реєстр МФО. Кожен клієнт може в один клік перейти на сайт для заповнення заявки.

Іншими перевагами проекту є:

  • безкоштовний доступ до всіх послуг сайту,
  • ретельна перевірка всіх опублікованих матеріалів,
  • регулярна Актуалізація представленої інформації,
  • відсутність реклами та просування певних продуктів,

Отримати гроші в МФО можна різними способами, на відміну від банку. Найпопулярніші - переказ на банківську карту або виплата готівкою. Карта може бути дебетовою або кредитною, будь-якої платіжної системи, випущеної українським банком. Готівку можна отримати в офісі МФО, якщо компанія має філіальну мережу. Перерахування на банківський рахунок не користується особливим попитом, так як гроші приходять через кілька днів.

*




Схожі новини: