Як дізнатися передбачення за датою народження безкоштовно? Китайський гороскоп

Переглядів: 764

20 листопада 2021 14:59

Як дізнатися передбачення за датою народження безкоштовно? Китайський гороскоп фото

Існує багато практик передбачення, які обіцяють дати людині прогноз на майбутнє, дізнатися події, допомогти зробити правильний вибір. І люди цими знаннями користуються.

Зміст сторінки:

  1. Чому люди цікавляться передбаченнями, ворожіннями і гороскопами?
  2. Поділ передбачень на 2 великі групи.
  3. Китайські передбачення.
  4. Китайська астрологія по натальній карті долі Ба цзи.
  5. Китайський гороскоп по даті народження.
  6. Китайські передбачення по гороскопу сумісності.

Ворожіння і передбачення супроводжують людину протягом усієї її історії. Спочатку були примітивні вірування, а далі почали оформлятися в цілі системи, які використовують не тільки карти, але і роблять точні розрахунки за датою народження людини. Системи передбачень були у всіх народів, але не всі вони дійшли до наших днів.

Чому люди цікавляться передбаченнями, ворожіннями і гороскопами?

У більшості людей мета використання цих загадкових знань цілком конкретна – вони хочуть дізнатися:

  • що готує їм доля і майбутнє;
  • як правильно вчинити для кращого результату;
  • дізнатися про особисті стосунки;
  • ворожіння і пророкування про гроші і багато іншого.
Багато людей не вірять різним гороскопам, гаданням і передбаченням. Звичайно, це їх право. У одних причиною недовіри може бути свій світогляд, а інші зверталися за консультацією і пророцтво не збулося.

Так чи можна довіряти і використовувати собі на благо ці практики передбачення? Відповісти можна так:

  1. Поки самі не перевірите дію передбачень, то буде важко повірити чиїмось словам.
  2. Потрібно правильно вибрати систему передбачення і консультанта – тільки в цьому випадку буде більше шансів отримати точне передбачення долі і майбутнього.
  3. Багатьом системам передбачення налічується по кілька тисячоліть.
    Наприклад, китайські передбачення виникли близько 3 тисяч років до нашої ери. Вони поступово розвивалися і удосконалювалися. Спочатку були ворожіння по "Книзі Змін", далі рухалися в бік персоналізації, що і спричинило появу китайської астрології Ба Цзи. А завдяки ієрогліфічному письму, яке майже не змінилося, ці знання дійшли до наших днів і поширилися по всьому світу.
    Логічно припустити, що якби китайські передбачення не були корисні для людини, то вона би їх не зберігала, не передавала з покоління в покоління і не використовувала.

Поділ передбачень на 2 великі групи

Існує один значимий параметр, який дає можливість розділити всі системи передбачення і ворожіння на 2 типи. При складанні прогнозу може використовуватися дата народження людини або вона не потрібна. Вважається, що в нашій даті народження закладено багато інформації, і на основі неї можна "читати" долю людини. Тому прогнози, які робляться на основі дати народження людини повинні бути точніше. Але це не говорить, що потрібно відразу ставити хрест на інших способах.

Розрахунки за датою народження використовують: західна класична астрологія, китайська астрологія ба цзи, ведична астрологія, нумерологія.

Інші не використовують дату народження для пророкувань. Це такі: карти таро, оракул, сонник, гральні карти, руни і т.д.

Який тип використовувати вирішувати тільки вам.

Китайські передбачення

У стародавньому Китаї зародилася одна з найбільш точний, продуманих і перевірена століттями система складання прогнозів і передбачень для людини, країн і будинків (вивчає фен шуй). Вся китайська метафізика представляє з себе цілісну структуру на основі загальних принципів і правил функціонування. Тому це дає їй переваги в порівнянні з іншими системами – проводиться найбільш повний і різнобічний аналіз для розрахунку точного гороскопу і передбачення подій.

1. Китайська астрологія по натальній карті долі Ба цзи.

Як і в західній астрології, тут враховується дата народження людини (час народження обов'язковий) та енергії, які впливають на знаки натальної карти.

Карта ба цзи не має ніякого відношення до звичайних картах. Це просто графічне відображення енергій, які були присутні в момент народження людини. Вона представлена набором з 8 ієрогліфів (енергій), які і визначають долю людини, її потенціал, життєвий шлях, здоров'я і т.д.

Для того щоб зробити прогноз по карті долі ба цзи, потрібно спочатку її скласти, потім зробити аналіз енергій в самій карті і їх взаємодію. Далі дивимося як енергії 10-річки, року або місяця впливають на знаки карти. Якщо вплив "дружелюбний", то робимо висновок, що для цієї людини в конкретний час до конкретної сфери життя варто очікувати сприятливість. Якщо приходять енергії "конфліктні", то варто очікувати труднощів.

2. Китайський гороскоп по даті народження. Скласти безкоштовно.

Гороскопи є складовою частиною загального аналізу карти долі ба цзи. Вони просто охоплюють менший період часу – складаються на рік. У зв'язку з великою популярністю гороскопів на рік, вони і виділяються в окрему групу.

Принципи аналізу та складання прогнозу будуть такі ж як і для аналізу карти долі ба цзи. Але тут вже більш конкретно розглядається вплив енергій року і місяців на життя людини. Зазвичай спочатку звертається увага до яких областей життя рік буде сприятливим, а до яких не сприятливим. Скласти такий гороскоп може як консультант китайської астрології, так і спеціальна комп'ютерна програма. Варто зазначити, що прогноз по гороскопу на рік буде точніше при розрахунку професійним консультантом. Але онлайн калькулятори також можна використовувати. Пропонуємо скористатися таким безкоштовним онлайн розрахунком гороскопу на рік за датою народження на сторінці https://24-fengshui.com/goroskop-ba-tszy-2020-po-date-rozhdeniya-besplatno_lru-p24.html

3. Китайські передбачення по гороскопу сумісності. Розрахувати безкоштовно онлайн.

Дуже популярними є розрахунки сумісності за датою народження. Дізнатися як підходять чоловік і жінка в парі або шлюбі можна все з тієї ж натальної карти народження. Потрібно тільки знати точні дати народження дівчини і хлопця, щоб сказати як вони підходять один одному. Для цього робиться порівняння знаків карти ба цзи. Якщо вони не в конфлікті, то робимо висновок про гарну сумісність. А якщо знаки (енергії) карт "конфліктують", то і сумісність в цих сферах життя буде погана.

Сумісність в парі є найбільш визначальною для довгих, щасливих і гармонійних відносин в парі і шлюбі. Тому варто перевіряти як підходите один одному – це займає мінімум часу, а дає максимум інформації. Як і при складанні прогнозу по гороскопу, розрахувати сумісність можна як по онлайн калькулятору, так і за допомогою консультанта. Безкоштовний розрахунок гороскопу сумісності за датою народження можна отримати на сайті https://24-fengshui.com/sovmestimost-po-date-rozhdeniya_lru-p12.html

*




Схожі новини: