Здавай біохімічні аналізи зі знижкою 50 % у CSD!

Переглядів: 599

17 листопада 2021 16:31

 Здавай біохімічні аналізи зі знижкою 50 % у CSD!  фото

Ми завжди поспішаємо до лікарні лише тоді, коли починає докучати біль або симптоми хвороби стають очевидними. І кожен із нас в думках докоряє собі, що не зробив обстеження вчасно або раніше, хоча знаємо, що рання діагностика не лише виявляє захворювання на початковому рівні, а й може спрогнозувати ефективні шляхи лікування.

Медична лабораторія CSD має можливість з нагоди відкриття запропонувати клієнтам долучитися до акції: «Знижка 50% на комплекс аналізів “Біохімічне обстеження” за адресою: м.Київ, вул.Юрія Липи, 6 ЖК "Комфорт Таун". Перевагами лабораторії є доступні ціни та гарантована висока точність, якість проведених досліджень.

Згідно зі статистичними даними в Україні основною причиною летальних випадків серед населення є серцево-судинні захворювання. Тому не слід чекати загострення таких симптомів як задишка, аритмія, болі в грудній клітці, які можуть призвести до інфаркту чи інсульту, а виявити турботу про свій невтомний двигун – серце та зробити обстеження.

В лабораторії CSD клієнтам пропонується перелік біохімічних аналізів, які можна виконати як комплексно, так і кожне дослідження окремо.

Біохімічний аналіз крові – це складний, але досить високоінформативний метод лабораторної діагностики, завдяки якому можна визначити стан функціонування органів людини.

Після проведеного аналізу за основними показниками є можливість дізнатися про реальний стан роботи організму в цілому – це наявність або відсутність певних порушень у ліпідному або білковому обміні, забезпечення або нестача вітамінів, поширення інфекції та запалення. Наше самопочуття часто залежить від рівня мікро- та макроелементів в організмі. Недостатність заліза викликає анемію, а його надлишок – серцеву недостатність. Кальцій підтримує тонус м’язів, міцність кісток та впливає на стан нервової системи. Лікар після тестування допоможе здійснити необхідну корекцію.

Захворювання печінки, підшлункової залози мають властивість тривалий час маскуватися, але обстеження на ранніх етапах хвороби може запобігти її тяжкому перебігу в майбутньому.

Діагностика рівня глюкози та ліпідів крові надасть можливість визначити ризик розвитку гіпертонічної хвороби та цукрового діабету, виокремити його форми.

Можна уникнути чимало ускладнень і порушень у роботі життєво важливих органів, якщо вчасно зробити дослідження на ферменти, ниркові та печінкові проби.

Медична лабораторія CSD створює умови для сприяння заходів щодо збереження здоров’я та пропонує взяти участь в акції й отримати шанс на своєчасну допомогу.

*




Схожі новини: