iPhone 13 Pro Max не отримає жодного роз'єму. Чим ще здивує флагман?

Переглядів: 612

22 жовтня 2021 18:52

 iPhone 13 Pro Max не отримає жодного розєму. Чим ще здивує флагман?  фото

Про Макс версія нового покоління айфон вийшла взагалі без роз'ємів. Крім цього новинка отримала безліч поліпшень про які ми сьогодні розповімо.

Дизайн

Зовнішній вигляд практично не змінився, тільки камери стали масивніше. Діагональ екрану айфон 13 Про Макс 6,7 дюймів, тому не всім буде комфортно користуватися ним однією рукою.

Телефон випустили в чотирьох неймовірно гарних кольорах - графітовому, золотому, сріблястому і небесно-блакитному. Корпус складається з нержавіючої сталі.

Новий рівень продуктивності

iPhone 13 Pro MAX отримав новий супер технологічний чіпсет компанії Apple - A15 Bionic. Це найпотужніший чіпсет компанії, який забезпечує дуже високу швидкість роботи пристрою. Продуктивність приблизно в два рази вище більшості інших смартфонів. Також майже на третину зросла швидкість обробки графіки. Швидкість обробки інформації - 16 трильйонів операцій в секунду. Такої продуктивності флагмани ще не бачили - Apple знову зробили революцію.

Особливість процесора в тому, що він не тільки дозволяє пристрою швидко і ефективно працювати, а й підвищує рівень захисту особистих даних і покращує енергоефективність.

Новий обсяг пам'яті

iPhone 13 Pro Max це не просто гаджет, а професійний пристрій для блогерів, контент-мейкерів, СММ-спеціалістів і багатьох інших інтернет-професій. Для комфортної робочої діяльності часто не вистачає пам'яті і в новому поколінні Епл вирішили проблему. Тепер пристрій доступний в чотирьох варіантах характеристики ємності:

  • 128 ГБ
  • 256 ГБ
  • 512 ГБ
  • 1 ТБ

Тепер ще більше підстав купити айфон 13 Про Макс для професійної зйомки відео.

Нові можливості камери

Камера отримала багато нових крутих особливостей. Основні модулі камери вловлюють майже в два рази більше світла, так що гарні знімки виходять при будь-якому освітленні.

Новий нічний режим отримали всі камери моделі. А новий портретний режим тепер розпізнає до чотирьох людей в кадрі і за допомогою функції Smart HDR 4 точно обробляє кожного.

Для зйомки відео доступна новинка"Кіноефект". Функція дозволяє створювати шедеври прямо на камеру свого смартфона і значно полегшує життя контент-мейкерів.

iPhone 13 Pro MAX актуальна ціна в Україні

У SKAY.UA актуальні ціни на всю техніку яблучної компанії. Ми пропонуємо широкий асортимент товарів: гаджетів і аксесуарів.

Робіть замовлення в нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні. Наші продавці допоможуть підібрати потрібний продукт і дадуть відповідь на всі питання. У місті Одеса діє безкоштовна доставка на суму від тисячі гривень.

*




Схожі новини: