Що чекати в новому сезоні чемпіонату з футболу серед аматорів

Переглядів: 545

21 жовтня 2021 16:30

Що чекати в новому сезоні чемпіонату з футболу серед аматорів фото

Український футбол перебуває зараз не в кращому стані. Навіть у багатьох професійних клубів величезні проблеми. Відсутня хороша інфраструктура, постійні заборгованості по зарплаті, проблеми з підготовкою полів. Однак не все так сумно у вітчизняному футболі. Наприклад, візьмемо аматорський футбол  и ФК "Кудрівка" з однойменного села. Клуб існує з 1982 року і продовжує успішно розвиватися. Бере участь у всіх доступних змаганнях.

Сезон 2021/22 року серед аматорів

"Кудрівка" перед стартом чергового сезону поставила максимальні цілі, виграти чемпіонат. Для цього була проведена якісна підготовка, доукомплектований склад. Зараз команда займає друге місце в турнірній таблиці https://kudrivka.com.ua/table/chempionat-ukraini-sered-amatoriv-2021-2022-grupa-2/, відстаючи всього на два очки від лідера. Причому не програла жодного матчу. Прикра втрата очок сталася на старті турніру. Маючи перевагу, створивши масу моментів, так і не змогла відкрити ворота «Нафтовика».

Швидше за все доля першого місця вирішиться в очній зустрічі лідерів. «Нива» і "Кудрівка" буквально на голову вище своїх супротивників. Перша зустріч лідерів завершилася нульовою нічиєю. Найближчим часом буде повторна гра, де і буде визначений лідер і найімовірніше переможець групи.

У минулому сезоні "Кудрівка" до останнього туру билася за друге місце. Причому перед останнім матчем мала певну перевагу перед конкурентами. Однак, на жаль, все пішло не за планом. Поразка від "Вікторіі" та підсумкове четверте місце. Будемо сподіватися, що в цьому сезоні команда доб'ється своєї мети. Поточний рівень футболу налаштовує виключно на позитив.

Довгий шлях до успіху

Незважаючи на те, що наступного року клуб святкуватиме 40 років, головні перемоги ще попереду. Сильно підкосили 90-ті роки, під час яких команда насилу виживала. Доводилося навіть пропускати певні змагання. Спочатку 2000-х вже заговорили про те, що клуб припинить своє існування.

Однак ситуація змінилася, коли біля керма стали брати Роман та Василь Солодаренки. Поступово з'явилися поліпшення, відновили невеликий стадіон. Причому не тільки організували якісне футбольне поле, а й комфортні умови для вболівальників. Аудиторія на кожному домашньому матчі велика.

За останні кілька років "Кудрівка" виграла кілька трофеїв на аматорському рівні. Хоча цілі зараз більш амбітні. Стоїть завдання виграти чемпіонат серед аматорів. Для цього є все необхідне, залишається тільки довести свою перевагу на футбольному полі.

*




Схожі новини: