Огляд популярних піцерій в м. Івано-Франківськ

Переглядів: 775

17 жовтня 2021 14:53

Огляд популярних піцерій в м. Івано-Франківськ  фото

Піца – одне з найпопулярніших страв у світі. В Івано-Франківську її можна замовити на сайті Monopizza ІФ. А також в інших популярних закладах міста.

Огляд піцерій Івано-Франківська

В Івано-Франківську налічується кілька десятків закладів, в яких готують піцу. Блюдо можна замовити ресторанах, піцеріях, кафе міста.

Критерії

Люди віддають перевагу тим чи іншим закладам з різних причин:

  • швидке і якісне обслуговування;
  • широта асортименту;
  • смакові якості страв;
  • знижки та акції;
  • можливість безкоштовної доставки;
  • наявність різних способів оплати.

Незалежно від критеріїв вибору, головне для клієнтів – це зручність і надійність.

Заклади

Кожен ресторан має свої переваги, але рідко буває, щоб в одному закладі поєднувалися всі зручності і вигоди. Пропонуємо короткий огляд піцерій і ресторанів Івано-Франківська.

Ресторан Monopizza

Ця всеукраїнська мережа – лідер по замовленнях в місті. Тут вам пропонують багатий вибір італійських піц – традиційні «Маргариту» і «Папероні», оригінальні «Прошутто з грушею», «Цукіні з тунцем», а також улюблені американські варіанти страви – «4 м'яса», «5 сирів». Можна замовити фокаччу, закуски і напої. Доставка здійснюється безкоштовно в усі райони міста до будь-якого вказаною вами часу. Оплатити їжу можна картою або готівкою.

Royal Hamburger

У закладі готують піцу, гамбургери, салати та інші страви. Вартість доставки по місту – від 50 грн. Замовлення привезуть вам протягом години. Зверніть увагу на те, що потрібно буде заплатити і за упаковку для посуду.

Ресторан «Ацтека»

«Ацтека» пропонує не тільки італійські страви, але також мексиканську і українську кухню. Середній час очікування замовлення – 1 година, а ціна доставки складає від 60 грн. Потрібно мати на увазі, що заклад може зажадати передоплату на свій розсуд.

Піцерія «Космопіцца»

«Космопіцца» безкоштовно доставляє замовлення по місту при заказі від 200 грн. Якщо ви замовляєте їжу в приміський район (Загвіздя, Угринів, Опришівці і інші), то за це потрібно буде платити окремо.

Переваги «Монопіцци»

«Монопіцца» – всеукраїнська мережа, яка обслуговує шанувальників популярного італійського блюда в містах країни. В Івано-Франківську ресторан був відкритий недавно, але клієнти вже встигли його високо оцінити.

Ось причини, за якими віддають перевагу «Монопіцці»:

1. Автоматизація процесу дозволяє приготувати будь-який вид піци до 10 хвилин.

2. Тісто готують без дріжджів, з крафтового борошна на натуральній заквасці, що відповідає сучасній орієнтації на здорове харчування.

3. В асортименті 16 видів піц з різними начинками: м'ясними, сирними, грибними, овочевими та фруктовими.

4. Крім піци, можна замовити інші страви, а також напої.

5. Безкоштовна доставка займе 30 хвилин по всьому місту. За 1 годину їжу доставлять в Опришівці, також безкоштовно.

6. В «Монопіцці» постійно діють різні акції, що дозволяють заощадити вдвічі на замовленні.

*




Схожі новини: