Монопіца в м. Біла Церква - огляд меню

Переглядів: 934

28 вересня 2021 16:22

Монопіца в м. Біла Церква - огляд меню  фото

Монопіца в БЦ – заклад, який одразу сподобався багатьом клієнтам. Тут смачно, швидко та чудовий сервіс. Більшість замовників обирають доставку за адресою, бо це дуже зручна послуга, яка наразі користується досить великою популярністю. А вибір на користь цього закладу можна пояснити його чудовим меню, різноманітними рецептами піци та відмінним смаком.

Піца, як основа меню Monopizza

Основна страва меню ресторану Monopizza це саме піца. Вона чудова, різноманітна та свіжа. Основний принцип – приготування страви тільки після замовлення її клієнтом. Тому усі пропозиції завжди смачні, страви готують з найсвіжіших інгредієнтів, ретельно відібраних серед пропозицій постачальників. До речі, постачальників також ретельно обирають, бо тут потребують найкращого.

Піца від Монопіца різноманітна. Більшість страв готують за італійськими рецептами, тому у меню клієнти завжди знайдуть такі види:

  • Маргарита – цікаве поєднання сиру та томатів з італійськими спеціями.
  • Пепероні – трішки гостринки від пепероні, сир та смачний соус роблять цю піцу однією з найулюбленіших.
  • Барбекю – смак смачної шинки та мисливських ковбасок передає атмосферу приємного відпочинку на природі.
  • Курка та гриби – традиційне поєднання, яке так любить багато людей. Ніжна та цікава за смаком піца, яка користується великим попитом у дорослих та дітей.
  • Груша та прошутто – неповторний ніжний смак прошутто цікаво обіграє груша. Вона насправді додає легкість смаку та робить страву ніжною.

Серед страв клієнти часто обирають сирну або м'ясну піцу. А також останнім хітом стає «козацька, бо вона тонко передає смак національної кухні у поєднанні з ароматним тістом.

Інші страви з меню Monopizza

Ресторан Monopizza запрошує на піцу та інші страви. Тут гостям можуть запропонувати чудові додатки, якими можна доповнити страви, створивши власний неповторний рецепт. У меню також є:

  1. Салати – їх готують з свіжих овочів, з додаванням ніжних соусів та заправок. Можна обирати їх як доповнення до піци або у якості основної страви. Особливо увагу на такий варіант звертають усі, хто дотримується дієтичного харчування.
  2. Фокачча – італійські закуски, які також відрізняються в залежності від начинки. Їх основа – це смачні хрумкі булочки, а додатки можуть бути такі самі, як для піци.
  3. Десерти – поки що у меню їх не дуже багато, але поступово асортимент ресторану розширюється. Тому можливо скоро з'явиться більше страв. Усі смаколики готують за власними рецептами ресторану, тому спробувати такі самі більше неможливо ніде.
  4. Напої – серед пропозицій стандартні напої або ті, що готують за рецептами власного приготування.

Monopizza пропонує чудове меню та швидку доставку. Замовляйте свої улюблені страви в ресторані та очікуйте прибуття кур’єра. Чекати довго не потрібно, бо доставка відбувається протягом 30-60 хвилин.

*




Схожі новини: