Топ-5 закладів Чернівців, де готують смачну піцу

Переглядів: 629

20 вересня 2021 16:02

 Топ-5 закладів Чернівців, де готують смачну піцу  фото

Вирішили з`їсти трохи піци? Обов'язково розгляньте пропозиції найвідоміших ресторанів у місті. Сьогодні італійське меню пропонують різні заклади, але найкращі страви можна спробувати тільки в окремих піцеріях, саме як Monopizza в Чернівцях.

Monopizza: смак страв з Італії

Заклад Monopizza запрошує гостей спробувати чудові страви, які готують за найкращими рецептами. Тут продумують все, починаючи від рецепту тіста та закінчуючи соусами. Завдання полягає в тому, щоб запропонувати гостям найкращий смак та різноманітне меню.

У Monopizza є все, що потрібно сучасному клієнту. Заклад обслуговує гостей у залі та швидко доставить будь-яке замовлення. Сучасне обладнання дозволяє готувати страви усього за 15 хвилин. Ще трішки часу на доставку замовлення та ваша піці приїде до вас ще гарячою.

Ефес

Незвична назва для піцерії, але страви тут завжди чудові. У закладі працює дитяча кімната, отже батькам зручно проводити тут час. Можна обрати страви італійської та європейської кухні. А будь-яке замовлення приготують душе швидко – ви навіть не встигнете сумувати в очікуванні.

Mama’s pizza

Найсмачніша піца, яку ви колись куштували. А все тому, що у закладі її готують з любов`ю, як у мами. Чудові пропозиції за приємною ціною.

Заклад обслуговує гостей досить швидко, тому тут завжди багато відвідувачів. Можна замовити інші страви, у меню є салати, закуски та десерти. А все скоро може з'явитися цікаве дієтичне меню. Його розробляють спеціально для тих клієнтів, які за якихось причин не можуть їсти звичайну їжу.

Піца Парк

Заклад пропонує найкращі рецепти піци, які користуються попитом у більшості гостей. Піца з сиром або з ковбасками, чудові пропозиції з ананасами та грушами, інші варіанти можуть бути цікавими для більшості гостей.

Замовлення готують швидко, вони можуть бути доставлені за адресою, якщо клієнтам зручніше вживати їжу дома чи у офісі. До речі, при доставці час отримання збільшується не сильно. Кур`єри досить швидко можуть доставити замовлення по місту у будь-який район.

Me Gusta pizza

Завжди смачна піца чекає прихильників у закладі. Неможливо відмовитись від шматочків смачної їжі, яку пропонують кухарі цього ресторану. Окрім піци тут є безліч страв, усі вони приготовлені з любов`ю.

Ресторан пропонує послуги доставки замовлення, при цьому їжу не потрібно довго чекати. Її привезуть у найкоротший час. Доставка здійснюється у різні райони міста та у ближні райони біля Чернівців. Крім відвідування ресторану можна додатково записатися на майстер-класи, які кухарі проводять для дорослих та дітей.

Отримати багато задоволенні від піці допоможуть найкращі рецепти їх приготування. Потрібно обирати те, де можна провести час з комфортом. Тому не ігноруйте рекомендації стосовно найкращих закладів, цікавтеся інформацією, щоб куштувати завжди найсмачнішу піцу.

*




Схожі новини: