Турі вихідного дня по Карпатам

Переглядів: 568

14 вересня 2021 15:21

Турі вихідного дня по Карпатам фото

Карпати - це шикарна природа, чисте повітря, маса визначних пам'яток, які ваблять своєю унікальністю. Насолодитися всіма цими красотами може абсолютно кожен. Для цього потрібно лише вибрати відпочинок в Карпатах. Зараз є безліч різноманітних турів. Причому можна влаштувати як романтичний вікенд, так і відправитися в гори, насолодитися фантастичними пейзажами.

Коли найцікавіше їхати в Карпати

Багато хто віддає перевагу їхати взимку. У цьому період можна покататися на лижах і сноуборді, обрати тури Карпатами. Тут є безліч різноманітних трас, передбачена можливість оренди необхідного обладнання. На деяких місцевих курортах можна навіть покататися на санях або собачих упряжках.

Літо в Карпатах м'яке, невеликі опади змінюються спекотною погодою. Цей період є найбільш універсальним для відпочинку. Оптимальне розвага знайдеться для абсолютно кожного.

Весняний і осінній відпочинок також виділяється своїми цікавими особливостями. У ці періоди особливо яскраво проявляє себе природа. Багато мальовничій рослинності, унікальних пейзажів.

Куди йти, що подивитися

Один з кращих вітчизняних курортів вабить найрізноманітнішими цікавими і незвичайними місцями:

  • Буковель;
  • Драгобрат;
  • Славське;
  • Річка Черемош;
  • Яремча;
  • Говерла;
  • Озеро Синевір.

Всім туристам є житло в Карпатах, безліч різних готелів, екскурсій і розважальних програм. Все це дозволяє організувати незабутній відпустку в будь-який час року.

Найбільш популярним курортом вважається Буковель. Сюди взимку приїжджають з усіх куточків країни, щоб покататися на лижах. Інфраструктура шикарна, маса різних трас, кафе, ресторани. Найнижчі ціни восени, дорогі взимку.

Драгобрат кардинально відрізняється від попереднього місця. Він знаходиться високо в горах, що вносить свою родзинку в відпочинок. Трас небагато і всі вони короткі, але приїжджають сюди, щоб кататися поза заздалегідь підготовлених доріг. Відразу потрібно зазначити, що курорт надзвичайно популярний. Щоб потрапити взимку, необхідно заздалегідь бронювати номер у готелі.

Ще одне цікаве містечко - це Славське. Привертає доступністю і відмінною інфраструктурою. Сюди легко дістатися, безліч всіляких готелів. Захоплюючі розваги є влітку і взимку. Природно, особливо цікавий відпочинок взимку. З'являється можливість кататися на лижах. Причому доступні траси як для професіоналів, так і новачків.

*




Схожі новини: