Темна кава еспресо

Переглядів: 602

1 вересня 2021 14:10

 Темна кава еспресо  фото

Еспресо — кавовий напій, який відомий із давніх-давен, через свою простоту приготування та довершений смак. Історія створення свого оригінального рецепта експрес кави почалась з 1975 року. Завдяки безперервній роботі в нескінченних експериментах був створений той самий ароматний темна кава еспресо. Еспресо Starbucks – кава з ніжним карамельним присмаком та приємним ароматом, тому рецепт не змінювався й до сьогоднішніх днів.

Dark Espresso Roast – поєднання смакових побажань жителів Латинської Америки та Азії. Темне обсмаження із солодким смаком та довершеним ароматом, що дійсно підійде для відвертої розмови в компанії друзів, створюючи атмосферу радості та щастя.

Основні смаки та рецепти еспресо

Для тих, хто цінує чисту каву, придумали шоти Еспресо. У Старбакс є 4 види такого роду кавових напоїв: Еспресо Соло, Еспресо доппіо, Еспресо кон Панна й Еспресо маккіато.

  • Еспрессо Соло складається з одного шота Еспресо, приготованого на Еспресо-машині та не містить молока. Об'єм Еспресо Соло всього 23 мл.
  • Еспресо доппіо відрізняється від Соло лише наявністю двох шотів Еспресо. Об'єм Еспресо доппіо — 46 мл.
  • Хто не любить пити Еспресо без додавання молока, можуть спробувати еспресо маккіато, оскільки в його рецептуру, крім Еспресо входить збита молочна пінка. Об'єм — 35 мл (Соло)/58 мл (доппіо).
  • Еспресо кон Панна цей вид кави також називають віденською кавою. Він містить у собі один або два шоти еспресо та збиті вершки. Об'єм — 29 мл/52 мл.

Чому кава Старбакс вважається особливою

У вас алергія на молоко або на кофеїн та ви думаєте, що каву в Старбакс вам спробувати не вдасться? Неправильний висновок. У Старбакс бариста приготує напої для всіх і кожного, зокрема й для алергіків. Можна замінити звичайне молоко 1,5% жирності на 0,5% жирності, соєве, безлактозне або кокосове. Також будь-який напій на основі еспресо можна приготувати з зерен, які не містять кофеїн — декаф. Такий вид темної кави подається в усіх кав’ярнях зі 100% арабіки з певним ступенем обжарювання та разом із сиропами. Напої без кофеїну — по своєму особливі, популярні та важливі для збереження вашого здоров’я.

Переваги вживання кави:

  • Кава є лікарським напоєм для людей із гіпотонією — зниженим серцево-судинним тиском.
  • Кавові напої знижують біль при мігрені.
  • Стимулюють роботу легень і покращують апетит.
  • Мають тонізуючий ефект, підвищують працездатність.

Багатий аромат Espresso Roast розкривається за будь-якого методу заварювання кави — будь це Еспресо, приготований в каві машині або кава, заварена у френч-пресі.

*




Схожі новини: