Запоріжжя прийматиме міжнародний чоловічий турнір з волейболу

Переглядів: 638

16 серпня 2021 19:16

Запоріжжя прийматиме міжнародний чоловічий турнір з волейболу фото

З 20 до 22 серпня Запоріжжя прийматиме Кубок Хортиці – міжнародний чоловічий турнір з волейболу.  Господарем міжнародного турніру стане Палац Спорту «Юність». Участь у турнірі візьмуть чотири збірних команди з Сербії, Словенії, Болгарії та України. Кубок Хортиці приурочили до Дня Незалежності України, а також як заключний етап до фіналуЧемпіонату Європи з волейболу, що відбудеться у вересні в таких країнах як Польща, Чехія, Естонія та Фінляндія. Наша збірна потрапила в групу до Польщі (м.Краків).

Протягом трьох днів турніру команди проведуть шість ігор, за результатами яких визначиться переможець Кубку Хортиці. За словами головного тренера Збірної України УгісаКрастіньша ігри у Запоріжжі стануть хорошими спарингами для підготовки до участі у континентальній першості. 

Слід зазначити, що згідно європейського рейтингу чоловічих збірних команд, оновленого в липні 2021 року, Сербія посідає 1 сходинку, Болгарія – 10-ту, Словенія знаходиться на сьомому місці, а Україна – на 14-ому. Також Сербія є чинним Чемпіоном Європи – 2019, Словенія – срібним призером. Болгарія посіла 6 місце на ЧЄ-2019.

Організаторами  турніру та партнерами Збірної України виступлятьМіністерство молоді та спорту України, Федерація волейболу України, компанія «Епіцентр» та мережа спортивних магазинів INTERSPORT.




Схожі новини: