Тури в Грецію: проведи відпустку з користю!

Переглядів: 625

13 серпня 2021 11:40

Тури в Грецію: проведи відпустку з користю! фото

Греція є одним з найпопулярніших туристичних напрямків по Європі. Це пояснює те, чому замовити тур Греція іноді буває так складно, адже навіть отримати місця під час раннього бронювання - складне завдання. Але допомогти її вирішити можуть фахівці Antonivtours.

Прицінитися і вивчити програми відпочинку можна на офіційному сайті компанії. Тут є як окремий розділ для «горящих путівок», так і інші варіанти покупки турів.

Багато охочих відпочити в Греції помилково вважають, ніби тут процвітає тільки стандартний пасивний відпочинок, що включає бронювання номерів в готелі. Туристи отримують комфортабельний готельний номер, харчування за обраним принципом, доступ до басейну і пляжу (опціонально). Але, крім класичного пляжного відпочинку для тих, хто шукає повного розслаблення і тепле сонечко, програми турів передбачають безліч інших напрямків, серед яких попитом користуються такі:

  • тури для закоханих (для медового місяця, пар);
  • активний відпочинок для тих, кому не сидиться на місці;
  • екскурсійні тури для любителів не просто відпочити, а дізнатися щось нове про культуру та історію країни, де проводять відпустку або канікули;
  • морські екскурсії для тих, хто не мислить власний відпочинок без солоних бризок і бризу.

Щоб забронювати місце в одній із запропонованих програм, досить просто залишити заявку. Черговий менеджер зв'яжеться з клієнтом, уточнить деталі для пошуку відповідного туру, а потім підбере кілька оптимальних по бюджету, дат вильоту і рівню комфорту варіантів. Далі залишиться тільки оплатити подорож і дочекатися дати вильоту, після чого можна вирушати в довгоочікувану відпустку.

Вартість туру і його наповненість

Залежно від обраної програми може варіюватися список послуг, які входять в безкоштовний пакет.

Якщо ж розглядати стандартний зразок «все включено», то на практиці дійсно всі параметри виявляться включеними (а не тільки на папері). Йдеться про те, що туристи отримають не тільки харчування за обраною готелем системі подачі страв, але і ряд інших переваг:

  • переліт туди і назад;
  • страховка;
  • трансфер (в тому числі і зустріч групи туристів представником готелю, який проводить до автобуса, в якому гід проведе оглядову екскурсію для ознайомлення з країною);
  • проживання в готелі.

Що стосується готельного сервісу, то тут можливі нюанси, але зазвичай саме місце для проживання розташовується в крокової доступності до пляжу.

*




Схожі новини: