Які бізнес-задачі вирішує база для конверсій “Фіат Дукато”

Переглядів: 553

13 серпня 2021 10:12

Які бізнес-задачі вирішує база для конверсій “Фіат Дукато” фото

В лінійці італійського автобренду є практичні й функціональні бази для трансформацій - “Фіат Дукато”. Це надійна основа, на яку можна встановити кузов, що потрібний для виконання бізнес-задач з перевезення вантажу.

Сьогодні ми запитали в експертів української компанії-автодилера Fiat Professional, для чого саме підходить бортовий фургон з урахуванням можливостей його модифікацій від виробника. Отже.

Особливості бортового фургона-шасі від “Фіат”

Бортова платформа дозволяє безпечно перевозити вантаж. Такі автомобілі універсальні і можуть транспортувати найрізноманітніші предмети. Варто наголосити, що за показниками дозволеного навантаження на вісь модель “Фіат Дукато” є лідером у сегменті: задня підвіска з двохлистовою ресорою витримують будь-яку конверсію.

Саме тому виробник пропонує широкий вибір рішень для трансформацій. Найпростіший - автомобіль-шасі з платформою та бортами для перевезення різних вантажів за кабіною. Як зазначає автодилер Fiat Professional, з максимально допустимою масою 2500 кг на передню вісь, вантажівка-самоскид у версії Ducato Maxi з тристоронніми відкидними бортами й краном ідеально підходить для транспортування, навантаження й розвантаження дуже важких вантажів.

Переваги бортової платформи:

  • функціональність та проста конструкція;
  • можливість оперативно здійснювати завантаження й розвантаження;
  • можливість одночасного перевезення різних вантажів;
  • бюджетне техобслуговування.

Висотні роботи

У власника є змога додатково обладнати “Дукато” телескопічною автовишкою в комплекті з місцем оператора та панеллю керування для проведення висотних робіт. А саме для монтажу рекламних щитів та банерів, прикрашання вулиць ліхтарями, обрізання верхівок дерев, електромонтажних робіт на висоті тощо.

Перевезення команди разом з обладнанням

У вантажній комплекції фургон з шасі здатний перевозити трьох осіб (з водієм).

У вантажно-пасажирському фургоні передбачено вже 7 місць зі збереженням солідної вантажопідйомності багажника - 1324 кг.

Система клімат-контролю в салоні гарантує пасажирам оптимальні умови під час поїздки, тобто це ідеальне рішення для перевезення працівників разом з речами чи виробничим обладнанням на місце проведення певних робіт.

Вантажі нестандартної форми

Виробником передбачена особлива вантажна модифікація: шасі-обтічник з вантажною висотою лише 53 см від землі для перевезення негабаритних металевих конструкцій та матеріалів у рулонах.

Громіздкі вантажі

За вимогою власника, на платформу встановлюють високу будку для перевезення великих вантажів (меблів, будматеріалів тощо). Для цього на борту передбачаються алюмінієві або гладкі панелі, що спираються на профільну, зварну алюмінієву контрраму.

Таким чином, база для конверсій “Дукато”- є ідеальним автотранспортом для підприємців, які бажають персоналізувати автівку під виконання певних бізнес-задач та мети.

*




Схожі новини: