Які ноутбуки із Європи продають в Україні: характеристики та бренди

Переглядів: 731

30 травня 2021 19:06

 Які ноутбуки із Європи продають в Україні: характеристики та бренди  фото

Ноутбуки з Європи – це реальна можливість вигідно придбати якісне обладнання для ігр, офісної роботи, програмування та інших потреб. Товари від відомих компаній з оригінальних комплектуючих легко впораються з поставленими задачами. Техніка, яка майже не відрізняється від нової, здатна прослугувати достатньо довго і не виключає можливості апгрейду.

Ноутбуки, якими користувалися офісні працівники в Європі 2-3 роки, після виплати лізингу, просто списуються. Організація оновлює техніку, а старе обладнання відправляється на спеціальні склади і використовується для повторного продажу. Фактично, це майже нове обладнання, технічні характеристики якого будуть актуальними ще щонайменше 5-10 років. Перш, ніж відправити на продаж, ноутбуки ретельно оглядають:

  • оцінюють зовнішній вигляд, діагностуючи на предмет наявності сколів, потертостей, наліпок, битих пікселів;
  • переконуються в працездатності батареї;
  • перевіряють чи був виріб у ремонті і, що саме в такому разі з ним робили ;
  • звертають увагу на термін експлуатації;
  • перевіряють наявність документів, зарядного пристрою, коробки та інших комплектуючих.

В залежності від отриманих результатів товар можуть віднести до одного із трьох класів. До класу А відносяться моделі без помітних дефектів, які ніколи не були в ремонті. Крім того, вони виділяються технічними характеристиками високого рівня. Ноутбуки В класу мають гарний стан. Якщо придивитися, то ви зможете помітити на них незначні дефекти, наприклад, подряпини. Обладнання класу С рідко потрапляє на ринок. Воно зношене зовні та зсередини і не користується значним попитом. Звісно, ціна бв техніки напряму залежить від її класу. Чим кращий стан ноутбука, тим довше він буде експлуатуватися.

Вживані ноутбуки для дому та офісу

Досить довго комп’ютери й ноутбуки купували виключно для роботи. Ці часи минули і, популярну техніку замовляють для різних цілей, орієнтуючись на її характеристики. Перш, ніж здійснити замовлення, варто визначитися із критеріями, яким має відповідати техніка з Європи. Для дому та офісу підійдуть прості моделі з двохядерним процесором і оперативкою до 4 ГБ з екраном близько 12-15 дюймів. У цьому випадку зазвичай достатньо і 500 ГБ внутрішньої пам’яті. Тип відеокарти та роздільність екрану не мають особливої ваги на відміну від ємності акумулятора.

Якщо ж ви бажаєте придбати техніку для ігр, то зверніть увагу на більш потужні моделі з оперативкою не менше 8 ГБ, 4-8 ядерним процесором, внутрішньою пам’яттю понад 500 ГБ і діагоналлю не менше 15 дюймів. Матриці, відеокарти та роздільна здатність можуть бути різними, та обов’язково високого класу, якщо користувач бажає проводити свій час, граючи в реалістичні та сучасні комп’ютерні ігри.

Популярні товари із Європи

На українському ринку можна придбати масу різноманітної вживаної європейської техніки високої якості. Серед безлічі марок споживачів найбільш цікавлять наступні бренди:

  • HP;
  • Dell;
  • Lenovo;
  • Asus;
  • Aser;
  • Samsung.

Серед них зустрічаються ігрові моделі, ультрабуки й типова офісна техніка. Їх характеристики варіюють. Можна придбати вироби з діагоналлю в 10 і навіть 17 дюймів, з процесорами різного покоління і оперативною пам’яттю від 2 ГБ. Для покупця – це реальний шанс вигідно купити функціональний виріб за ціною, яка на 20-50% нижча від вартості нового товару. Звісно, ноутбуки вже були у використанні, але вони частіш за все експлуатувалися не більше 3 років. За цей час техніка не встигла застаріти і майже не зносилася. Доволі часто її майже не відрізнити від нової, а за деякими критеріями вона навіть краща, хоча б через те, що не має прихованих дефектів і вже була перевірена на практиці.

Купувати бв ноутбуки з Європи завжди вигідно і не лише в плані ціни. Споживач отримує широкий вибір товарів з різноманітними технічними параметрами. Всі вони будуть відповідати стандартам ІР, які регламентують навіть рівень захисту від пилу та впливу зовнішніх факторів. Це сучасне потужне обладнання наділене високими виробничими характеристиками, яке повністю готове до подальшої експлуатації.

*




Схожі новини: