На що звертати увагу при виборі деталей на мінітрактор

Переглядів: 630

11 травня 2021 18:25

 На що звертати увагу при виборі деталей на мінітрактор  фото

Незалежно від того, який трактор ви вибираєте, при постійному його використанні однозначно будуть виникати різні поломки. У цьому немає нічого страшного, достатньо тільки знати, де купити запчастини на китайські трактори. Ненадійні постачальники лише на словах можуть гарантувати якість, а за фактом надсилають комплектуючі нижчої якості, які навряд чи і місяць пропрацюють.

В цьому випадку потрібно знати, на що звертати увагу при покупці і виборі деталі на міні трактора.

Що слід знати?

Загальних моментів не так багато і запам'ятати їх просто:

  • точно знати модель свого трактора і зіставляти купується запчастину;
  • переконатися в належному зовнішньому вигляді, як самої комплектуючої, так і її упаковці;
  • відповідність всім характеристикам, а також ГОСТам;
  • уважно розглянути запчастини на мінітрактора і переконатися у відсутності слідів рідин або протікання;
  • обов'язкове фірмове маркування запчастин.

Якщо ви виявили сліди іржі або минулої фарби на деталі, значить вона не є новою. При її установці ймовірність поломки зростає на 100%, тому ремонтні деталі не радять встановлювати повторно. Вартість нової не так вже сильно і відрізняється.


Вибір хороших деталей: які вони?

  1. Якісні компоненти на китайські трактори повністю відповідають своїм розмірам. Обов'язково вимірюйте муфти або ж кріплення штангенциркулем, щоб упевнитися в сумісності. Відхилення можливе, але не повинно бути критичним.
  2. Наявність гарантій якості та оригінальність. Про це може сказати спеціальної клеймо від виробника, наклейки або ж пломби. Якщо всього цього немає, значить ви купуєте підробку і точно неякісну продукцію.
  3. Бачите протікання на новій деталі? Скоріше за все це шлюб. Слід негайно звернутися до продавця і розповісти про проблеми.
  4. Якщо у вас є інструмент, яким можна перевірити твердість металу запчастини, зробіть це, щоб переконатися в якості. Фахівці не радять використовувати ті деталі на китайські трактори, які не володіють належною твердістю.

Найкраще компоненти підбирати у самих виробників тракторів або в особливо надійних інтернет-магазинах, який на це спеціалізуються.

Де вибрати деталі на мінітрактор?

Надійніше за все буде робити покупки в "GoAgro". Інтернет-магазин спеціалізується на продажу запасних частин для китайських тракторів будь-якого виробника. Тут ви знайдете комплектуючі на китайські трактори з доставкою по всій Україні, гарантією та повною консультацією.

*




Схожі новини: