Вчимося писати робочий зошит, який допоможе дитині здобути нові навчальні компетентності

Переглядів: 637

28 квітня 2021 18:35

 Вчимося писати робочий зошит, який допоможе дитині здобути нові навчальні компетентності  фото

Робочий зошит серії «Крок до школи» автора Василя Федієнка створено для того, щоб малюк почав писати за простою інструкцією, а згодом розвивав свої здібності. Кожне завдання розпочинається з обведення пунктирних ліній. Пропонований для дошкільнят Вчимося писати робочий зошит розпочне знайомство малюка з написанням друкованих літер. Така методика полегшує роботу мозку, бо друкована літера має прості графічні елементи. Коли сприймання нового матеріалу дитини розвинеться й стане більш усвідомленим та сконцентрованим, можна буде практикувати тренування прописних літер.

Вчимося писати робочий зошит: видання, що відповідає віковим особливостям дошкільняти

Старший дошкільний вік характеризується активним образним мисленням. Навчальні матеріали повинні сприяти паралельному вивченню літер та їх написанню. Дитина знайомиться не тільки з літерами у друкованому варіанті, а також з предметами та об’єктами, які треба обвести або домалювати до них елементи, яких не вистачає. Вчимося писати робочий зошит пропонує той обсяг матеріалу, що буде доступним для сприймання у віці від 5 років, дитина не буде перевантажувати діяльність мозку, роботу м’язів кисті. У письмових видах роботи треба стежити за фізіологічними, інтелектуальними та психічними особливостями малюка.

Вчимося писати робочий зошит Василя Федієнка ефективно впливає на якісну підготовку до школи:

  1. Він містить не тільки завдання з письма, а й віршики-знайомства з літерами. Дитина читатиме їх разом із дорослими, зможе розфарбувати малюнки й закріпити сприймання нового матеріалу. У віці 5+ років діти прагнуть продемонструвати свою кмітливість та отримані навички.
  2. Синя графітна сітка й контрастні чорні літери сприяють розрізненню величини букв, форми, відступів між написаними літерами у рядку.
  3. Дизайн та інформаційне наповнення зошита логічно пов’язані, автор Василь Федієнко враховує можливості дитини цього віку й не обтяжує видання складними завданнями та елементами.

Робочий зошит «Вчимося писати. Синя графічна сітка» корисно купити,щоб зосередити маленького учня на важливих етапах шкільної програми. Вивчення букв має супроводжуватися навчанням каліграфічного письма й читанням.

Підготовка до першого класу потребує якісного добору навчального матеріалу, тому видавництво Школа активно працює над створенням сучасних корисних та цікавих посібників. В інтернет-магазині читач зможе ознайомитися з асортиментом робочих зошитів для дошкільнят українською, російською, англійською мовою: «Цікава математика», «Готуємо руку до письма», «Вчимо англійську» та багато іншого. Варто враховувати, що ціни на товари відрізняються з огляду на кількість сторінок, художнє оформлення, інформативну наповненість. При замовленні від 400 грн доставка в межах України буде безкоштовною, ціна на товари на сайті періодично знижується. Придбати прописи та робочі зошити видавництва ви можете також у торговельних представників «Школи» у своєму місті.

*




Схожі новини: