Кваліфіковані юридичні послуги від адвокатського бюро «ІВАНОВ»

Переглядів: 2115

30 серпня 2021 10:45

Кваліфіковані юридичні послуги від адвокатського бюро «ІВАНОВ» фото

Іванов Артем Валерійович, адвокат, керівник АДВОКАТСЬКОГО БЮРО «ІВАНОВ».

Основні спеціалізації:

Банківські, фінансові спори та робота з борговими зобов’язаннями – маючи досвід роботи з лідерами фінансового ринку України (як основними банками так й фінансовими компаніями), використовуємо комплексний підхід до вирішення даних питань, а не обмежуючись лише судовою практикою.

Господарські справи – корпоративні спори, представництва інтересів юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських об’єднань, послуги кризового менеджеру.

Цивільні справи, сімейне право – допомога з будь-яких ситуацій пов’язаних з правом власності на рухоме та нерухоме майно, спадкуванням, поділом майна між подружжям, стягненням аліментів, тощо.

Адміністративні спори – оскарження рішень органів самоврядування, податкових повідомлень-рішень, блокування реєстрації податкових накладних.

Виборче право – організаційний, юридичний супровід виборчого процесу кандидатів під час проведення виборів до органів місцевого самоврядування та/або народних депутатів.

Електронні аукціони – допомога в організації, проведенні, підготовці документації та стратегії на торги, оскарження результатів електронних аукціонів в системах Prozorro, Prozorro.Sale, Setam (досвід з 2016 р.).

Кримінальні справи–захист підозрюваних, обвинувачених, потерпілих, свідків на будь-який стадії процесу. Переважно «Whitecollarcrime», але не обмежуючись.

Адреси офісів та контакти:

02451, м. Київ, вул. Ентузіастів, буд. 11/1

72300, м. Мелітополь, пр. 50-річчя Перемоги, буд. 28

+380506585274

e-mail: [email protected]

Пошук в Instagram @advokat.art




Схожі новини: