5 навіжених комедій про весілля

Переглядів: 640

26 квітня 2021 17:10

5 навіжених комедій про весілля фото

Як би наречені не планували весілля, все завжди летить шкереберть. Такий задум у більшості весільних комедій. І наша п’ятірка не виключення.

Ми зібрали підбірку дійсно навіжених комедій з нетиповим сюжетом, і перша у рейтингу - ексклюзив українського кінопрокату про чергове весілля у родині Середюків. 

Скажене весілля 3

Після двох гучних весіль дочок Середюків наступний на черзі укладення шлюбу молодший син Захар. Звісно, що спокійне весілля не за правилами шаленої сімейки. Та ще й за невістку має стати юна циганка Рада. Бути чи не бути цьому шлюбу за церковними канонами та ромськими традиціями? На глядачів чекає півтори години дотепних жартів та кумедних сцен.

І хоча це комедія 2021 року, її вже можна переглянути на домашньому екрані, поки кінотеатри зачинені. Новий фільм “Скажене весілля 3” доступний до перегяду за посиланням на сатйті Київстар ТБ: https://tv.kyivstar.ua/ua/MOVIE/6054a2d7b8d45e1906e9e096-2021-skazhene-vesillya-3. Заходьте, буде смішно!

Пригоди у Вегасі

Що трапилося у Вегасі, залишається у Вегасі. Проте молода парочка Джой та Джек (Кемерон Діас та Ештон Кутчер) на ранок після бурхливої вечірки виявляються пов’язані узами шлюбу. Потрібно терміново розлучатися, аж раптом горе-пождружжя виграє у казино 3 мільйони доларів. У рамках шлюборозлучного процесу суддя заморожує кошти на рахунку. Джой та Джеку потрібно зберегти шлюб, щоб користуватися мільйонами. Та це важко, бо сумісне проживання перетворюється на жах.

Холостячки

Бекі запросила на весілля трьох однокласниць, бо хоче показати, наскільки вона щаслива. У школі дівчина зазнавала булінгу через зайву вагу, проте пишні формі не завадили їх знайти свого принца. З ролю товстушки Беки чудово впоралась акторка Ребел Вілсон.

Та шалені подружки випадково псують сукню нареченою перед весіллям. Тепер вони мають лише одну ніч, щоб врятувати ситуацію, спасти шлюб та щастя Бекі, яку вони, до речі, не дуже люблять.

Божевільне весілля

Такий сюжет навмисне не вигадаєш. У родині заможних французів є 4 доньки, проте жодного нормального зятя. Один єврей, другий - китаєць, третій - араб. Лишається надія тільки на молодшу доньку. Хоч би вона покохала звичайного хлопця-католика!

І мрія батьків збувається, хіба що обранець доньки темношкірий. Батько нареченої просто вибухає і виступає проти такого весілля.

Непрохані гості

Два неодружених товариша вигадали нетипове місце для знайомства з дівчатами - весілля. Отож, вони приходять на церемонію та гуляння до незнайомих молодят як гості, шукають нові знайомства та просто відриваються. І кожного разу непроханим гостям доводиться вигадувати, хто вони та звідки, бо знайдеться гість, який наполегливо їх не впізнаватиме.

Але так не може тривати вічно, врешті решт парубки зустрічають дівчат і готові розпочати власні історії кохання.

Ролі таких розбишак довірили талановитим Оуену Вілсону та Вінсу Вону, які пречудово зіграли гульвіса-холостяків.

*




Схожі новини: