Щоденний макіяж: як не витрачати зайвий час

Переглядів: 647

30 березня 2021 12:05

Щоденний макіяж: як не витрачати зайвий час фото

Створення жінкою свого неповторного образу подібно до мистецтва. Але насправді це ціла наука. Лише тільки при макіяжі слід знати, як накладати тональний крем, що обрати: консилер чи хайлайтер, як малювати стрілки і т. п. А ще ж потрібно підібрати одяг та зробити зачіску. Зазвичай в метушні повсякденного життя часу на нанесення досконалого макіяжу зранку в обмаль. Тому вам будуть корисні поради, які допоможуть зробити макіяж більш ефектним та ще й зекономити багато часу.

Макіяж очей

Завжди починайте макіяж з очей. Адже дуже часто тіні осипаються на нижнє повіко. В разі нанесення тонального крему прибрати їх без розводів непросто. Якщо ж шкіра чиста, просто приберіть все зайве пензликом.

Фарбуйте вії, спрямовуючи рухи від перенісся. Таким чином по краях буде створено ефект накладних вій. Щоб зробити їх густішими, після першого шару туші нанесіть на вії прозору пудру, а потім знову туш. Якщо ви підкручуєте вії щипцями, просто розігрійте їх феном. Бажаний результат ви отримаєте набагато швидше.

Поради для макіяжу обличчя

Змішайте пару крапель рідкого хайлайтера з тональною основою. Нанесення такого засобу не тільки вирівнює тон та маскує вади шкіри, але й надає їй сяйва.

Рум'янець на щоках можна отримати, використовуючи звичайну м'яку помаду. Нанесіть декілька рисок на яблучка щік та розтушуйте пальцями.

Форму бровам надайте, використовуючи прозорий бальзам для губ. Просто пригладьте ним волоски. Також можна використовувати лак для волосся. Нанесіть його на щіточку від туші та надайте потрібну форму брів.

Губи

Під час ранішнього чищення зубів проведіть декілька разів щіткою по губах. Це дозволить відлущити зайве. Губи стануть м'якими, як після використання скрабу. Одразу ж нанесіть бальзам для губ. Після його вбирання помада ляже рівно та комфортно.

Яскравість помаді можна надати без зайвого нашаровування. Просто нанесіть на губи консилер, і він забезпечить насиченість кольору.

Щоб отримати матовий ефект, нанесіть на шар звичайної помади прозору пудру для обличчя (можете використовувати як розсипчасту, так і компактну).

*




Схожі новини: