Керамічна плитка: основні переваги матеріалу

Переглядів: 992

15 березня 2021 10:50

Керамічна плитка: основні переваги матеріалу фото

Керамічна плитка є одним з найпопулярніших облицювальних матеріалів. Це не випадково, адже вона має безліч незаперечних переваг. Про них ми детально розповімо в нашій статті.

Стійкість до впливу вологи

Керамічна плитка для ванної кімнати підходить краще, ніж інші оздоблювальні матеріали. Обумовлено це тим, що вона ефективно протистоїть волозі. Вода залишається на поверхні, тому ризик затоплення сусідів навіть при сильному потопі зведений до мінімуму.

Естетичність

Керамічна плитка представлена ​​в широкому різноманітті дизайнерських рішень. З каталогом можна ознайомитися за посиланням https://www.opoczno.com.ua/. Підібрати варіант, який найкраще впишеться в інтер'єр приміщення, не складе труднощів.

Можна помітити, що останнім часом популярністю користується плитка з натурального мармуру або матеріалу, який його імітує. Вона виглядає розкішно і гідна прикрасити навіть дорогий інтер'єр.

Якщо хочеться привнести родзинку в інтер'єр, то варто звернути увагу на плитку з геометричним або абстрактним візерунком.

Простота в догляді

Фахівці рекомендують купити керамічну плитку в кухню за посиланням

https://www.opoczno.com.ua/kolektsiyi/kimnata-kuhna/. Цей матеріал стійко витримує несприятливі умови експлуатації: жир, кіптяву і будь-які інші забруднення. Вони легко прибираються за допомогою вологої губки та спеціального миючого засобу. Тому навіть через роки експлуатації плитка буде виглядати як новенька.

Безпека для здоров'я

У складі керамічної плитки містяться тільки натуральні компоненти. В процесі експлуатації вона не виділяє шкідливі токсичні компоненти в навколишнє середовище, тому є абсолютно безпечною для здоров'я.

Гігієнічність

Поверхня плитки дуже щільна. Тому мікроби, шкідливі бактерії, мікроорганізми та інші шкідники просто не мають шансу вижити. За умови нормального прибирання матеріал зберігає свою гігієнічність.

Керамічна плитка від бренду Opoczno

Керамічну плитку високої якості пропонує придбати марка Opoczno. Продукція має такі переваги:

  • широке розмаїття відтінків і фактур;

  • екологічна чистота, відсутність у складі шкідливих добавок;

  • довгий термін служби;

  • практичність в експлуатації;

  • стійкість до негативних факторів зовнішнього середовища (високі температури, волога, механічний вплив);

  • простота в догляді, для очищення досить використовувати воду.

Плитка Opoczno відповідає європейським стандартам якості. Вона виготовляється з якісної сировини за сучасними технологіями. За допомогою керамічної плитки Opoczno можна створити унікальний та стильний дизайн приміщення.

*




Схожі новини: