Як вибрати напої для вечірки

Переглядів: 757

7 березня 2021 18:10

 Як вибрати напої для вечірки  фото

Дружні зустрічі зі знайомими чи родичами, пікніки і вечірки у більшості випадків припускають наявність алкоголю. Але далеко не всі вміють правильно обрати напої, які стануть гарним доповненням заходу і обраного меню. Порадами, як обирати напої в різних випадках, поділився професійний сомельє інтернет-магазину Vintage.

Вибирайте алкоголь, орієнтуючись на особливості майбутнього заходу. Так для нічної вечірки можна купувати міцні напої з високим градусом на зразок джину віскі, горілки, рому. А для пікніку в обідній час ідеальним рішенням стане легке вино, шампанське, сидр або вермут. Хорошим вибором для теплих сімейних посиденьок стане коньяк, шеррі або лікер.

Також не забувайте про смаки своїх гостей. Жінки частіше обирають вина чи лікери, чоловіки навіть в денний час можуть захотіти поласувати невеликою кількістю бренді або коньяку. Крім того, потурбуйтеся про людей, які не планують вживати алкоголь. Обов’язково треба купити якісь соки чи інші смачні напої.

Що потрібно для коктейлів

Якщо планується коктейльна вечірка, потурбуйтеся про те, щоб вам було з чого їх змішувати. Але не забувайте про особливості сортів алкогольних напоїв. Приміром, чорний ром п'ють в чистому вигляді, тоді як для знаменитих коктейлів Піна Колада, Дайкірі, Куба Лібре, Секс на пляжі треба купувати срібний.

Якщо коктейль планується на основі бренді, можна обирати будь який якісний напій. Те саме стосується горілки чи коньяків.

Для клубної вечірки можна звернути увагу на різнокольорові ігристі вина. Якість цих напоїв в поцінувачів визиває деякі сумніви. Але вони приємні, легкі, та дуже привабливо виглядають в бокалі. Для зимових посиденьок з друзями цікавим рішенням стане глінтвейн. А це означає, що необхідно купити сухе або напівсухе червоне вино. Кращим віскі для коктейлів вважається блендований напій з Шотландії або Ірландії.

Не слід економити

Пам'ятаєте, якісний напій імпортного виробництва не може коштувати дешево. За низькими цінами продають аналоги, які окрім назви не мають нічого спільного з оригіналом. Виключенням є розпродажі, програми лояльності і акції.

Уважно обирайте місце продажу

Купуйте алкоголь у надійних продавців. До таких місць відносяться спеціалізовані алкомаркети і магазини безмитної торгівлі, де торгують справжньою ліцензійною продукцією. На жаль, останні доступні не завжди, а тільки при міжнародних подорожах. А спеціалізовані бутики є далеко не в кожному місті.

Цікавим рішенням стане замовлення напоїв через інтернет. Приміром, в інтренет-магазині Вінтаж покупець може вчинити купівлю ліцензійного алкогольного напою високої якості у будь-який день тижня. При цьому зовсім не важливо, в якому місті знаходиться клієнт. Доставка виконується по усій Україні.

*




Схожі новини: