ТОП кращих смартфонів в 2020-2021 році

Переглядів: 1395

4 лютого 2021 09:22

 ТОП кращих смартфонів в 2020-2021 році  фото

Мобільні телефони – це незамінна річ у побуті кожної людини. Багато хто з людей вже не розуміє, як можна жити комфортно без телефону. Високі технології сучасного світу вже доступні для всіх громадян і забезпечують безпеку нашого життя. Адже, щоб не трапилось, у різних сферах життя, саме зв'язок допомагає вирішити ряд важливих питань.

З року в рік провідні виробники розширюють свій асортимент стильних та оновлених моделей. Всі споживачі вже губляться в різноманітті, обираючи якісну модель за необхідною їм ціною. Існує безліч смартфонів, Iphone, сенсорних моделей та іншого.

Найбільшою популярністю користуються саме смартфони. Це доступна по ціні категорія та необхідна для користувачів, які працюють, або навчаються та ведуть пошук інформації, так і для відправки матеріалів по роботі чи навчанні. А для пенсіонерів – це не тільки можливість зв’язку з рідними та родичами, але й річ, яка ознайомить їх з новинками життя та наповнить їх «барвами» інформації всесвітньої мережі.

Головні параметри по яким обирають смартфони такі: виробник, матеріал з якого зроблено корпус, дисплей, оперативна пам'ять, камера та процесор. При цьому, саме виробник являється найголовнішим показником. Кращими виробниками на сьогодні є: HUAWEI, SAMSUNG, LENOVO, NOKIA, APPLE, XIАOMI, OPPO, MAIZU, LG та інші.

В 2020 році більшість виробників випустили на ринок нові моделі. А в 2021 році до випуску готується ще декілька топових брендів. В основному всі користувачі зосередили свій вибір на тих моделях, які є в продажі. Слід зауважити, що лише деякі з них користуються найбільшим попитом та стали ТОП-моделями. Саме такі смартфони актуальні і в 2021 році.

За версією та даними, однієї з найбільшої мережі магазинів продажу всіх видів техніки ELDORADO, ТОПовими моделями є:

  • смартфон SAMSUNG Galaxy A51 4/64GB Black (SM-A515FZKUSEK), який за відгуками клієнтів подобається саме своєю батареєю на 4000 мАг, має кольоровий та насичений екран (діагональ 6,5''; роздільна здатність дисплея - 2400x1080 (Full HD+)), високу якість звуку (аудіо 3,5 мм mini-jack та великий об’єм оперативної пам’яті – 4 ГБ, а вбудованої 64 ГБ. Ця модель на 2 сім-карти та має товщину корпусу 7,9 мм. Також вона подобається своєю кількістю камер - 5 та роздільною здатністю основної камери 48 Мп.
  • Смартфон HUAWEI P Smart 2021 4/128GB Blush Gold. Покупцям подобається його дисплей (діагональ екрану 6,67'', роздільна здатність дисплея –2400Х1080 (FULL HD+)); камера на 48 Мп (кількість камер – 5); він розрахований також на 2 Сім-карти; акумулятор швидко заряджається та має ємність 5000 мАг; товщина корпусу становить 9,26 мм; матеріал корпусу зроблений з пластику та аудіо можливості становлять 3,5 мм, mini-jack.
  • Смартфон XIAOMI Redmi Note 9 Pro 6/64GB Tropical Green завоював також свою прихильність споживачів. По-перше, він має досить хорошу ємність акумулятору – 5020 мАг, товщина корпусу становить 8,8 мм, діагональ екрану 6,67'', а максимальна здатність основної камери 64 Мп. Покупцям подобається процесор Qualcomm Snapdragon 720G та можливість встановити 2 Сім-карти. Щодо оперативної пам’яті, то її об’єм розрахований на 6 ГБ, а об’єм вбудованої пам’яті – 64 ГБ. Є також можливість, як і в попередніх моделях, розширяти пам'ять MicroSD. Хочеться звернути увагу, на функції камери – автофокус та запис відео 3840x2160 (4K).
  • Смартфон APPLE iPhone 11 64GB White (MWLU2). Більшість клієнтів задоволені найбільше екраном та відмінною камерою, за їх враженням, то він один із найкращих. Діагональ екрану даної моделі – 6,1''; процесор - Apple A13 Bionic; його кількість камер – 3, а максимальна роздільна здатність основної камери 12 Мп. Щодо аудіо можливостей, то там встановлені стереодинаміки. Там стандартний зв'язок 4 G (LTE) та відмінний матеріал корпусу, а саме - вологозахисний та пилозахисний. Товщина корпусу 8,3 мм та ємність акумулятору 3110 мАг.
  • Смартфон OPPO Reno 4 Pro 8/256 GB Blue приємно вражає своєю швидкою зарядкою, якісним фото та відео (вони чудово знімають, що в темний, що в світлий період дня). Також він має чудову комплектацію та такі характеристики: діагональ екрану – 6,5''; роздільна здатність дисплею – 2400х1080 (FULL HD+); кількість камер – 5, а максимальна роздільна здатність роздільної основної камери – 48 Мп; аудіо можливості – 3,5 мм (mini jack); телефон також розрахований на 2 Сім-карти; ємність батареї – 4000 мАг; товщина корпусу - 7,7 мм. Користувачам подобається те, що він виготовлений із металу та пластику. Його рік випуску 2020.

Всі дані моделі представлені в різних кольорах. Тобто, клієнт може обрати той, колір який йому найбільше до вподоби.

Обираючи смартфон, люди, які не дуже знайомі з новинками ризикують опинитися в «сумбурі» функцій та технічних характеристик, які між іншим не дуже їм стануть в пригоді. Тому, співробітники Eldorado спрямовані на те, щоб підбирати для кожного з вас необхідну модель та ознайомити з новинками, які стануть саме в пригоді!

Ельдорадо акції допомагають не тільки зекономити бюджет покупця, але й також звертають увагу саме на популярні та універсальні моделі смартфонів!

Як бачимо, в даний час, багато виробників пропонують гарний вибір, по доступним цінам та вражають компактними розмірами більшості моделей. Необхідні характеристики та функції вражають різноманітністю та індивідуальним підходом до кожного користувача, як від школяра, студента, так до людей середнього та старшого віку. Все залежить від того, що хоче від телефону клієнт та чим він захоплюється. Обираючи необхідну модель, менеджер разом з покупцем, перш за все питає про ціль покупки телефону та вподобання клієнта.

*




Схожі новини: