Суворість та витонченість: чому жіночі костюми такі популярні

Переглядів: 640

27 січня 2021 18:30

Суворість та витонченість: чому жіночі костюми такі популярні фото

Жіночі костюми – це той елемент гардеробу, який, мабуть, ніколи не вийде з моди. Вже більше століття жінки зі всього світу носять костюми, адже це не тільки елегантно, але й дуже витончено. Ще одним плюсом такого елементу одягу є те, що його можна одягнути куди завгодно. Для ділової зустрічі ідеально підійде костюм в англійському стилі, тоді як для побачення в теплу пору року ви сміливо можете використовувати літні костюми жіночі. А які ще види існують і які з них найпопулярніші? Про це ми розповімо далі.

Найпопулярніші види костюмів

Серед десятків різноманітних видів існують такі, які за всю свою історію так і не вийшли з моди. Саме вони користуються найбільшою популярністю у жінок, а будинки моди кожного року презентують нові моделі, виконані у наступних стилях:

  1. Англійський — звичний для нас костюм із піджаком. На вибір є моделі як з класичними брюками, так і зі спідницею прямого крою.
  2. Брючний — цей вид став більш жіночим лише наприкінці 1960 років. Сам різновид являє собою класичний чоловічий костюм з прямими брюками та піджаком з наплічниками. Тільки завдяки Ів Сен-Лорану, ближче до кінця двадцятого сторіччя, цей вид нарешті стали виготовляти й для жінок, з урахуванням всіх особливостей жіночого тіла.
  3. Шанель — цей різновид і досі зустрічається на обкладинках модних журналів, а всьому виною автор цього стилю, неперевершена Коко Шанель. Саме завдяки її витонченому смаку світ отримав костюм, який складається із прямої спідниці та характерного приталеного жакета з елегантним округлим вирізом.

Саме ці види й зараз вважаються іконами жіночого ділового стилю, а сотні тисяч моделей такого крою щорічно продаються по всьому світу. Така популярність спіткала цей елемент жіночого стилю недарма, адже за останні роки костюми були досить сильно модифіковані, у порівнянні з моделями середини двадцятого сторіччя. Тепер вони не тільки можуть приголомшити оточуючих, але й обов'язково порадують вас максимальним комфортом та відчуттям впевненості у собі, коли ви їх надягаєте.

Вічна класика, або як виглядати на всі сто відсотків навіть на роботі

Жіночі класичні костюми – це той елемент гардеробу, який ніколи не втратить своєї актуальності, незалежно від часу. Витончені лінії та багата гамма кольорів допоможуть вам підкреслити свій образ, а суворий стиль зможе без слів сказати всім, що саме ви — королева цього світу. Знайти класичний одяг високої якості від виробника ви завжди можете знайти у каталозі магазину Virna. У ньому ви зможете придбати найпопулярніші моделі українського виробництва, щоб продемонструвати оточуючим своє бездоганне відчуття стилю.

«Джерело: virna.ua»

*




Схожі новини: