5 порад для макіяжу очей

Переглядів: 745

25 січня 2021 16:45

5 порад для макіяжу очей фото

Як нафарбувати очі, щоб погляд був виразним і ефектним? Скористайтеся професійними порадами, щоб зробити ідеальний макіяж очей самостійно.

Як збільшити очі макіяжем?

Великі та виразні очі можна зробити за допомогою таких кроків:

  • нанести консилер;
  • поєднати світлі та темні тіні;
  • зробити стрілки;
  • нанести туш;
  • зробити охайні брови.

Консилер треба підібрати під тон своєї шкіри. Він допоможе замаскувати сліди втоми та приховати темні кола під очима. Коли ви позбудетеся ознак втоми, погляд стане більш відкритим та свіжим.

Візуально збільшити очі допоможе поєднання світлих та темних кольорів. Темні тіні наносять на зовнішній кутик ока, а також на складку повік. Світлі — в центр повік. Таке поєднання збільшує очі візуально, контраст додає виразності.

Стрілки допомагають коригувати розріз та форму очей. Наносити їх треба правильно, інакше можна все зіпсувати. Краще робити тонкі стрілки від середини повіки, а хвостик може бути короткий та товстіший. Лінія стрілки має знаходитися вище лінії вій.

Туш також необхідно наносити обережно. Пишні, густі вії збільшують очі та роблять погляд відкритим, проте важкі, злиплі вії призводять до протилежного ефекту. Якщо ви використовуєте туш, наносити її треба від коренів до кінчиків і у два шари. Нижні вії підфарбовують одним шаром, щоб вони не обтяжували загальний вигляд.

Брови також мають вплив на те, як виглядають очі та обличчя в цілому. Для виразності погляду брови мають бути охайними, не надто густими та не надто чорними. Найкраще регулярно їх вищипувати з боку очей, видаляти зайві волоски, створюючи акуратну рамку для очей.

Smokye eyes для збільшення очей

Смокі айс — це модний макіяж, який дозволяє збільшити очі та зробити погляд більш виразним. Для цього знадобиться чорний лайнер або олівець, за допомогою якого треба позначити лінію росту вій. Малюють її від центру до зовнішнього кутика ока, потім розтушовують ватною паличкою. Олівець може бути чорним, сірим або коричневим. Головне — зробити димчастий ефект та додати загадку в образ.

*




Схожі новини: