Унітази з системою інсталяції та ванни: вибір і особливості

Переглядів: 979

20 січня 2021 18:45

Унітази з системою інсталяції та ванни: вибір і особливості фото

Останнім часом підвісна сантехніка користується великою популярністю. Вона виглядає стильно та оригінально, характеризується високою якістю, практичністю, надійністю і ергономічністю. Особливим попитом користується сантехніка бренду Сersanit, це група компаній, яка відома у всьому світі.

Вона постійно розвивається, покращує якість своєї продукції і розширює мережу представництв по всьому світу. Для багатьох це символ надійності і відмінної якості, довговічності та стилю. На всю продукцію надається офіційна гарантія якості та сертифікати.

Що таке системи інсталяції для підвісного унітазу?

Підвісні унітази з інсталяцією – це вдале рішення для сучасного оснащення санвузла або ванної кімнати. Залежно від особливостей конструкції система буває блочною та рамною. У блочної моделі всі елементи з'єднуються між собою комунікаціями і можуть кріпитися виключно на несучій стіні.

Рамна конструкція складається із сталевої міцної рами, тому її можна встановлювати на будь-які стіни, навіть з гіпсокартону або піноблоків. До головних переваг інсталяційних систем відноситься наступне:

  • зменшення рівня шуму;

  • стильний зовнішній вигляд;

  • надійність і міцність конструкції;

  • спрощений догляд;

  • гігієнічність і практичність;

  • економна витрата води;

  • ремонтопридатність.

У комплект системи інсталяції входять деталі для кріплення, рами, звукоізоляційний матеріал, зливний бачок, з'єднувальні муфти. Залежно від місця установки розрізняють кутові, низькі, двосторонні, стандартні та лінійні моделі.

Важливо при виборі звернути увагу на тип управління (механічний/пневматичний) та вид кнопки змиву води. Кнопка може бути з двома режимами, з опцією «змив-стоп» і безконтактною.

Найпоширенішою є кнопка з двома режимами, для економного та повноцінного змиву води. Опція «змив-стоп» дозволяє у будь-який момент зупинити потік води. Безконтактний спосіб управління коштує дорожче звичайного, але при цьому забезпечується гігієнічність, безпека та зручне застосування.

Особливості та вибір ванни у ванну кімнату

Для тих, хто любить приймати ванну, слід детально ознайомитися з запропонованими моделями і вивчити їх характеристики. Особливим попитом користуються акрилові моделі, які характеризуються міцністю, безпекою, зносостійкістю та стильним зовнішнім виглядом.

Перейшовши за посиланням https://www.cersanit.com/ua/katalog-produktiv/vanni,5.html, можна вибрати якісні ванни за доступною вартістю та з гарантією відмінної якості. При виборі товару слід звертати увагу на кілька важливих критеріїв.

До них відноситься форма, матеріали, розміри (довжина, ширина, глибина), колір та ін. Для виробництва ванн використовується акрил, нержавіюча сталь, чавун, фаянс та ін. За формою ванни бувають прямокутними, кутовими, круглими, квадратними, асиметричними. Вибір залежить від простору в приміщенні та смаку покупця.

*




Схожі новини: