Де краще купувати матрац: в онлайн-магазині чи ТЦ?

Переглядів: 696

1 листопада 2020 15:45

Де краще купувати матрац: в онлайн-магазині чи ТЦ? фото

Сучасні покупці діляться на два табори. Одні віддають перевагу онлайн-шопінгу, а інші вважають, що треба купувати у звичайному магазині. Перша категорія споживачів висуває такі аргументи, як комфорт і швидкість. На їх думку, можливість замовити товар, не виходячи з дому – перевага, яка є вирішальною.

Шанувальники звичайних торгівельних центрів вважають, що ймовірну покупку спочатку треба уважно роздивитися і помацати. І, коли виникає необхідність придбати ортопедичний матрац, багато хто замислюється: до якої групи варто приєднатися? Де краще купувати аксесуари для сну?

Переваги онлайн-шопінгу

На сайті інтернет-магазину на вивчення асортименту якісних матраців користувачі витрачають доволі мало часу. Адже всі відомості про товари укомплектовані у зручні каталоги. Окрім того, завжди можна звузити коло пропозицій за допомогою спеціальних фільтрів. Наприклад, вони надають змогу обрати лише ті позиції, які відповідають заданим параметрам:

  • бюджетним межам;
  • розміру;
  • виробнику;
  • виду матраців;
  • матеріалам наповнювача.

Найприємніше, що зробити вибір можна менше ніж за годину. У той час, як відвідування стаціонарного магазину навряд чи вдасться скоротити хоча б до пів дня. До того ж торгівлю в Інтернеті вирізняють приємні ціни. А якщо взяти до уваги те, що вибирати матрацик можна, сидячи в улюбленому кріслі, зрозуміло, чому багато українців все частіше купують через Мережу.

Чому популярні стаціонарні магазини

Водночас, неможна сказати, що звичайні магазини – вчорашній день. Адже чимало покупців хочуть відчути на дотик своє ймовірне придбання. До того ж багато хто просто в захваті від самого процесу блукання по магазинах та особливої атмосфери процесу купівлі-продажу.

Прихильники старого-доброго шопінгу вважають, що будь-який товар варто побачити на власні очі. Особливо, якщо мова йде про таку важливу покупку, як ортопедичний матрац. Адже це саме та річ, яку краще обирати на дотик, а не на вигляд. Виходить, що саме матрацик краще купувати у звичайному магазині? І не має змоги якось зекономити час та гроші? А от і ні. Є компроміс.

Ідеальний варіант

Чимало авторитетних продавців ведуть торгівлю одразу в двох режимах: і онлайн, і офлайн. Варто обрати саме такий магазин. Через Мережу можна швидко підібрати кілька цікавих пропозицій. А остаточне рішення краще все-таки приймати після візуальної та тактильної оцінки. Таким чином, вибір та покупка ортопедичного матраца відніме мінімум часу та нервів. А це ті самі ресурси, які важко переоцінити у сучасному житті.

*




Схожі новини: