Штори день-ніч – універсальний та модний аксесуар з технологією майбутнього

Переглядів: 1085

13 жовтня 2020 19:27

 Штори день-ніч – універсальний та модний аксесуар з технологією майбутнього  фото

У кожному будинку штори день ніч створюють особливу затишну атмосферу, яка формує загальний інтер'єр. За допомогою подібного аксесуара є можливість оформити будь-яку кімнату згідно унікального та неповторного дизайну. Крім загальної картини, штори виконують практичну функцію, захищають від прямих сонячних променів затемнюють простір в разі потреби.

Класифікація та види

Існує інший варіант назви штор – це зебра. Виокремлюють два типи:

  • відкриті жалюзі.
  • касетні або закриті ролети.

Різниця між цими видами полягає в прихованому або закритому механізмі, який може бути захований в алюмінієвий короб з метою захисту. Касетні штори також мають спеціальні направляючі кріплення, що запобігають провисання тканини. Сучасні моделі є багатофункціональними з додатковими зручними опціями. Тому, зараз можна встановлювати штори на стулки вікон або на віконний отвір.

Основні тренди

Параметри визначаються в індивідуальному порядку, а діаметр виготовляється на валах різного діаметру, виходячи з обраного розміру. Механізм може бути дротовим або бездротовим на акумуляторному приводі. Управляти можна за допомогою спеціального радіо пульта. У виробництві використовується матеріал з поліефіру та поліестеру з антистатичними властивостями.

Сьогодні штори день-ніч вважаються досить популярними завдяки універсальному використанню й безлічі варіацій. Є можливість підібрати відповідний відтінок кольору, а за рахунок чергування смуг тюлі та щільної тканини можна регулювати освітлення в кімнаті. Монтаж рулонних штор виконують в будь-якій кімнаті: на кухні, в коридорі, міжповерхових отворах і офісних приміщеннях.

Переваги

  • якісні матеріали;
  • легке управління;
  • простота в догляді;
  • невеликі параметри й компактність;
  • широкий вибір різноманітних моделей;
  • індивідуальний підхід;
  • вигідна вартість.

Ролети помітно освіжають візуальний вигляд будь-якої кімнати, роблять її світліше та просторіше. На відміну від багатошарових портьєр, штори день-ніч відрізняються в ціні, при цьому змінюють дизайн. Приміщення може набувати сучасного оформлення. Крім цього, подібні жалюзі позбавляють від зайвого пилу, що може накопичуватися на тканинних моделях

Кріплення в основному виготовлені зі сталі, алюмінію або пластика. Вони надійно встановлюються на віконній рамі, що також дозволяє регулювати положення при необхідності.

Як правильно вибрати штори?

Важливо, перед вибором зробити заміри вікна, якщо буде створення моделі за індивідуальним запитом. Найкраще заздалегідь порадитися з фахівцем. Однак, варто звернути увагу на кілька основних пунктів:

  • розмір;
  • спосіб кріплення;
  • загальний стиль інтер'єру.

На сьогодні є можливість закріпити конструкцію на стіну або стелю, на стулку. Багато чого буде залежати від конфігурації та розташування віконного отвору. Спеціаліст обов'язково підкаже, яке кріплення краще підібрати відповідно до створеного інтер'єру.

Чимало важливо все-таки створити гармонійний образ в кімнаті, тому штори день-ніч слід вибирати, спираючись на існуючий стиль. У такому випадку, вони будуть доповнювати й освіжати його.

Сучасні моделі ролетів та жалюзі – це поєднання мінімалізму й лаконічності. Подібні штори не вимагають спеціального догляду та є максимально легкою конструкцією у побутовій експлуатації. Саме тому, ринок насичує велике розмаїття. Щоб спростити життя, створюється маса доступних гаджетів, розробок. Штори день-ніч відносяться до аксесуарів з можливістю оформити кімнату ефектно та яскраво, не вкладаючи багато грошей. При цьому приміщення виглядає стильно, без зайвих деталей.

*




Схожі новини: