Відкривається осінній оздоровчий сезон у моршинському Шарбелі

Переглядів: 692

5 жовтня 2020 12:36

Відкривається осінній оздоровчий сезон у моршинському Шарбелі  фото

Моршин вважається одним з найвідоміших рекреаційних об'єктів в Україні. Перші згадки про курорт для хворих з туберкульозом легенів датовані 1877 роком, а уже в 1878 році відкрився перший офіційний лікувальний сезон у Моршині.

Санаторно оздоровчий комплекс “Святий Шарбель”, який знаходиться в українській здравниці Моршин, у 2020 році продовжує дивувати лікувальними можливостями, відкриваючи двері для тисячі хворих з усієї України. Його називають перлиною курортного містечка, попри те, що у гірській долині розмістилось досить багато санаторіїв та унікальних за лікувальними програмами оздоровчих комплексів, об'єднаних між собою мінеральною водою джерел Моршина.

Чим же так приваблює славнозвісний Святий Шарбель? Насамперед, привабливим фактором є не тільки мінеральні води Моршина, а й історія готельно-оздоровчого комплексу у Львівській області. Санаторій названий на честь ліванського цілителя-чудотворця, відомого як Шарбель, який зачислений до Сонму Святих.

Таким чином, Святий Шарбель є місцем лікування не тільки для тіла, адже щоб зцілити тіло від хвороб потрібно очистити власний розум, та робити це краще у тиші, якомога далі від домашніх турбот та метушні сучасного міста. Попри те, що Святий Шарбель відноситься до нових оздоровчих центрів Моршина, та за короткий час став популярним місцем для комплексної терапії та лікування різноманітних захворювань.

Переваги готельно-оздоровчого комплексу Шарбель

Святий Шарбель славиться використанням медичного обладнання сучасного покоління. Крім унікальних лікувальних програм, у готельно-оздоровчому комплексі пропонують різноманітні процедури для хворих різного віку. Розроблено і представлено досить багато ефективних програм, які направлені на лікування кишково-шлункового тракту та серцево-судинних захворювань, що вважається однієї з переваг та особливостей оздоровчого комплексу Шарбель.

У стінах Шарбелю можна пройти планове обстеження та здати потрібні аналізи, щоб скласти індивідуальну програму лікування з метою профілактики та запобігання розвитку різноманітних захворювань. Комплексна терапія проводиться під наглядом кваліфікованих лікарів та медичного персоналу. Якісний догляд за хворими та комфортні умови проживання на території готельно-оздоровчого комплексу сприяють швидкому одужанню, як показує досвід гостей “Святий Шарбель”.

Звісно, чудотворну дію мають не тільки мальовничі краєвиди Прикарпаття, але й мінеральна вода Моршина та курси бальнеотерапії. Під час прогулянок курортним містечком гості можуть напитись води, яку вважають цілющою та живильною, у бюветах, спеціально побудованих та облаштованих для туристів. Прикрасою міста вважають осучаснені бювети, облаштовані сенсорними моніторами та автоматизованою системою подачі води. Та слід зазначити, що вживання води є частиною курсу терапії, тому стандартна норма на період лікування встановлюється лікарем.

Місце для релаксу

Попри те, що Святий Шарбель є ідеальним місцем для лікування захворювань органів травної системи та серця, на території готельно-оздоровчого комплексу створені комфортні та безпечні умови для відпочинку.

Гості Моршину можуть відвідати SPA-салони. Для любителів активного відпочинку можна провести час біля басейну, у карпатській, фінській саунах на вибір та за додаткову плату. Облаштовані спеціальні зони, де можна записатись на сеанс гідромасажу, посидіти у фітобарі, що залежить від бажань та потреб гостей, які проживають на території готельно-оздоровчого комплексу Шарбель.

Осінній оздоровчий сезон у готельно-оздоровчому комплексі “Святий Шарбель” у 2020 році направлений на профілактику захворювань кишково-шлункового тракту та серця, лікування ожиріння та відновлення обмінних процесів в організмі.

*




Схожі новини: