Експедиційні, туристичні рюкзаки. Де купити рюкзак для туризму

Переглядів: 700

27 вересня 2020 18:48

Експедиційні, туристичні рюкзаки. Де купити рюкзак для туризму фото

Будь-який похід справжнього любителя захопливих подорожей неможливо уявити без місткого рюкзака. Це не просто аксесуар, а справді вірний помічник і невід'ємний атрибут будь-якої подорожі, адже його головна особливість — це велика функціональність і зручність. Щоб такий товар був дійсно корисним, перед тим як купити туристичний рюкзак, варто звернути увагу на декілька важливих моментів.

Як обрати туристичний рюкзак: поради мандрівникам

Наразі існує величезна кількість різновидів туристичних рюкзаків, тому до вибору потрібної моделі потрібно підходити індивідуально. Проте є ряд особливостей, які характерні для всіх моделей.

Першочергово потрібно визначити мету придбання товару, адже від цього також залежить необхідна модель. Так, наприклад, експедиційні рюкзаки можуть бути як для тривалих, так і для короткострокових подорожей або перебування на природі. Також на тип виробу впливають такі фактори, як дальність походу та кількість спорядження, необхідного під час експедиції. Окрім того, розрізняються рюкзаки й за своїм обсягом, розмірами та якістю використовуваних під час виготовлення матеріалів.

Як правило, туристичні рюкзаки (Київ та інші міста України) можна придбати в таких варіаціях:

  • трекінговий рюкзак — найважливіший елемент спорядження, в який повинно поміститися все потрібне екіпірування. Під час вибору такого атрибута пішого походу звертайте особливу увагу на міцність тканини, наявність великої кількості кишень і надійних кріплень;

  • рюкзак для нетривалого походу — такий виріб розрахований на навантаження не більше 50 літрів. У зв'язку із невеликою тривалістю подорожі такий рюкзак повинен бути не громіздким, легким і таким, що не сковує рухи, виготовленим із полегшених матеріалів, а також максимально зручним;

  • експедиційний рюкзак — відрізняється найбільшим обсягом (у середньому, від 80 до 120 літрів) для можливості вмістити велику кількість екіпірування. Такий виріб виготовляється з міцної тканини з водонепроникним покриттям.

Незважаючи на великий асортимент запропонованих моделей, усі вони можуть бути взаємозамінними. Все залежить від ваших особистих побажань і переваг, починаючи від візуального оформлення та закінчуючи набором кріплень і відділень.

Де купити рюкзак чоловічий туристичний

Для завзятих мандрівників вкрай важливо, щоб під час тривалого походу з ними був дійсно якісний, місткий і комфортний рюкзак. Придбати гідну модель, яка не тільки допоможе перенести потрібні речі, а й дозволить полегшити носіння важких предметів, ви можете в інтернет-магазині Killa. Тут представлений широкий асортимент товарів від провідних виробників, можливість підібрати ідеальний варіант з урахуванням індивідуальних вимог, прийнятні ціни та зручні умови оплати й доставки.

Усього декілька кліків відділяють вас від приємної покупки. Замовити бажаний товар ви можете будь-яким зручним способом — безпосередньо на сайті, за телефоном або за допомогою форми зворотного зв'язку. Також ви можете вибрати відповідний спосіб доставки (за допомогою поштових служб або кур'єром по Києву) та оплати (післяплатою, передоплатою на карту або за допомогою платіжних систем).

Із будь-яких питань ви можете звертатися за номерами +38 (096) 798-00-43 та +38 (063) 763-52-16 або написати листа на електронну пошту: [email protected].

*




Схожі новини: